Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Abby Roberts – “Paramaniac”

De Londense Abby Roberts droomde al lang van een muzikale carrière en brengt haar eigen wens eindelijk in vervulling. De Britse werd dankzij TikTok een echte ster en heeft er inmiddels al meer dan zeventien miljoen volgers. Sterren als Yungblud en Halsey behoren verder tot haar vriendenkring en kledingmerken lopen storm voor de ravissante social mediaster. Dat ze meer is dan enkel een influencer en grotere ambities heeft, mogen we dankzij haar eerste single nu ook ondervinden.

Zoals de titel wellicht al deed vermoeden is “Paramaniac” een melancholisch popnummer met wat rockinvloeden zoals we dat afgelopen jaar bij o.a. Olivia Rodrigo of girl in red al mochten horen. Hiermee speelt Abby Roberts slim in op de trend die momenteel heerst en heeft ze misschien meteen een hit te pakken. De weemoed die in het refrein zit door de gitaarmelodie en drums geeft het nummer alvast het nodige sfeertje, waarmee ze niet alleen de TikTok-community gelukkig zal stemmen. Abby Roberts staat aan de vooravond om een echte popster te worden.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Gus Dapperton @ Botanique (Orangerie): Dappere popster tussen schattig en stoer

Met meer dan een miljard streams enkel op Spotify en drie albums achter de kiezen, is Gus Dapperton al lang geen nieuwkomer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.