Nieuwe singles

Debuutsingle H1-Key – “ATHLETIC GIRL”

H1-Key is een K-popgroep die op vijf januari debuteerde in de muziekwereld met hun eerste album [ATHLETIC GIRL] met als titelnummer het gelijknamige “ATHLETIC GIRL”. De groep bestaat uit vier leden: Seoi, Sitala, Riina en Yel met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar. De groep is ontstaan onder het management van Grandline Entertainment, een sublabel van Grandline Group. Wat betreft de betekenis van de groepsnaam was het lid Yel die op het idee van ‘H1-KEY’ kwam, wat verwijst naar het Engelse ‘high-key’. Het heeft de bedoeling om net zoals de betekenis van het woord zelf veel positieve dingen aan de groep toe te wensen. Views en likes op YouTube bewijzen dat de gloednieuwe groep al zeker een hit is. De muziekvideo voor “ATHLETIC GIRL” is al 3,8 miljoen keer bekeken op het platform.

Wanneer je naar “ATHLETIC GIRL”  luistert, word je overweldigd door een gevoel van zelfzekerheid en kracht. Dit is ook zeer vanzelfsprekend als je de tekst voor het nummer bekijkt. Deze gaat namelijk allemaal over hoe vrouwen kunnen zijn wie ze willen zijn zonder dat ze hierbij bevestiging of hulp nodig hebben. Desondanks dat H1-Key nog maar net gelanceerd is, kunnen we toch al zeker uitkijken naar het volgende nummer, wat ongetwijfeld een even grote hit zal zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SUHO - "Call me a Freak"

Als we denken aan Zuid-Korea, zal de naam BTS wel eens in ons hoofd opduiken. Toch is dat niet de enige grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles IVE - "After LIKE" & "My Satisfaction"

De meiden van de Zuid-Koreaanse meidengroep IVE staan nog niet lang als groep op het podium, maar hebben toch reeds hun stempel…
AlbumsRecensies

ATEEZ – THE WORLD EP. 1: MOVEMENT (★★★★½): Revolutie op komst

ATEEZ heeft een reputatie van zijn luisteraars omver te blazen en dat gebeurt niet minder met dit album. De achtkoppige Koreaanse groep…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.