Nieuwe singles

Debuutsingle H1-Key – “ATHLETIC GIRL”

H1-Key is een K-popgroep die op vijf januari debuteerde in de muziekwereld met hun eerste album [ATHLETIC GIRL] met als titelnummer het gelijknamige “ATHLETIC GIRL”. De groep bestaat uit vier leden: Seoi, Sitala, Riina en Yel met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar. De groep is ontstaan onder het management van Grandline Entertainment, een sublabel van Grandline Group. Wat betreft de betekenis van de groepsnaam was het lid Yel die op het idee van ‘H1-KEY’ kwam, wat verwijst naar het Engelse ‘high-key’. Het heeft de bedoeling om net zoals de betekenis van het woord zelf veel positieve dingen aan de groep toe te wensen. Views en likes op YouTube bewijzen dat de gloednieuwe groep al zeker een hit is. De muziekvideo voor “ATHLETIC GIRL” is al 3,8 miljoen keer bekeken op het platform.

Wanneer je naar “ATHLETIC GIRL”  luistert, word je overweldigd door een gevoel van zelfzekerheid en kracht. Dit is ook zeer vanzelfsprekend als je de tekst voor het nummer bekijkt. Deze gaat namelijk allemaal over hoe vrouwen kunnen zijn wie ze willen zijn zonder dat ze hierbij bevestiging of hulp nodig hebben. Desondanks dat H1-Key nog maar net gelanceerd is, kunnen we toch al zeker uitkijken naar het volgende nummer, wat ongetwijfeld een even grote hit zal zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Monsta X - SHAPE OF LOVE (★½): Het wachten niet waard

Het nieuwe mini-album Shape Of Love van Monsta X werd op 26 april de wijde wereld in gezonden. Het gebeurt zelden, maar…
AlbumsRecensies

Stray Kids - Oddinary (★★★★): Vreemde eend in de bijt

Na hun laatste comeback in december is Stray Kids terug met hun achtste minialbum Oddinary, en hoe! Nog voordat het album was…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles NMIXX - "TANK" & "O.O"

Wanneer er een nieuwe K-popgroep wordt aangekondigd, begint de productiemolen op volle toeren te draaien. Wekenlang worden de leden en debuutsingles geteased,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.