Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warmduscher – “Fatso”

© Felipe Pagani

Met “Fatso” kondigt Warmduscher zijn vierde album aan. Ook “Wild Flowers” van enkele maanden geleden zal daarop verschijnen. At The Hotspot zou op 1 april in digitale versie uitkomen, dus het is te hopen dat de heren geen aprilgrapje met ons uithalen. Als de gehele plaat in de vibe van deze single blijft, hebben we namelijk heel wat om de komende maanden naar uit te kijken. Dat Joe Goddard en Al Doyle van Hot Chip mee achter de knoppen zaten, belooft alleen maar meer goeds.

Het stuwende ritme van “Fatso” bijt zich vanaf de eerste tellen vast in onze oren. Meeknikkend laten we ons overspoelen door de funky schwung die uit de speakers knalt en na een tijdje worden we zelfs verleid tot enkele voorzichtige danspasjes. De afwisseling van de zware stem in de strofes met de luchtige, hoge vocals in het refrein zorgt voor een perfecte balans. We worden helemaal warm van dit opgewekte nummer vol branie.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

King Gizzard & The Lizard Wizard, black midi, Black Country, New Road en nog meer gitaren naar Dour 2020!

De afgelopen maanden loste Dour al een heel aantal namen, maar deze keer zijn het vooral de gitaarliefhebbers die in hun handen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.