Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single FLEMMING – “Zij wil mij”

Flemming ‘Freddie’ Viguurs – genoemd naar Freddie Mercury door ook al muzikale ouders – is een 25-jarige Brabantse singer-songwriter die – eerst als leadzanger bij Baby Blue en daarna als solozanger – al een achttal jaren op zoek was naar naambekendheid. Onder zijn voornaam FLEMMING probeerde hij het enkele jaren in het Engels, maar in de zomer van 2021 schakelde hij over op het Nederlands. Een schot in de roos, want “Amsterdam” werd een hit in Nederland en inmiddels ook in België.

Met “Zij wil mij” heeft FLEMMING ondertussen ook al een tweede single op de wereld losgelaten. Bevestigen na een plots eerste succes is altijd moeilijk, maar ook de opvolger van “Amsterdam” is een erg fris, poppy en best wel aanstekelijk deuntje. Daarmee zouden we ook in de lente van 2022 meteen weer goed kunnen zitten voor een aantal maanden. Visueel zit de clip net als die van “Amsterdam” overigens interessant in elkaar, met de nodige tierlantijntjes en subtiliteiten die de eenvoudigheid van de song niet in de weg staan.

FacebookInstagram

 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Paaspop (dag 3): Goeie sfeer met goed weer

Een van de verborgen parels in de festivalcultuur is zeker Paaspop. Wanneer je de naam bij ons in België laat vallen, zal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.