Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eskimo Callboy – “Pump It”

In 2020 verraste Eskimo Callboy de metalwereld met de hit single “Hypa Hypa”. Hiermee omarmden ze hun foute kantje volledig, wat zorgde voor hun meest beluisterde single ooit. Het was tevens het eerste nummer waarop Eskimo’s nieuwe zanger en frontman Nico Sallach te horen was. Sinds de release van hun MMXX-ep vorig jaar zaten de heren niet stil. Dit jaar nog brachten de Duitsers ons het minstens even foute en aanstekelijke “We Got the Moves”, waarmee ze zelfs degelijk wat radioaandacht kregen. Nu zijn ze terug met het gloednieuwe “Pump It”.

“Pump It” past volledig in het straatje van “Hypa Hypa” en “We Got the Moves”. De single start als een parodie op europop, maar wordt al snel afgewisseld met vunzige metalcore. Met als thema fitness proberen de Duitsers je op te hypen om te bewegen. Door het enorm catchy refrein die na één luisterbeurt al blijft hangen in je hoofd, zal dit ongetwijfeld ook live zo gebeuren. Het nummer eindigt met een enorm smerige breakdown gevuld met beatdown-riffs en hardbass. Het perfecte foute einde aan dit workout-nummer.

Op 16 en 17 januari komen de electronicorelegendes naar Trix in Antwerpen en op 18 januari naar de Melkweg in Amsterdam. Een ticketje bemachtigen zal moeilijk zijn, want alle drie shows zijn volledig uitverkocht.

Facebook / Instagram Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

49 posts

About author
West-Vlaamse liefhebber van de zwaardere genres!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pendulum & Bullet for My Valentine - "Halo"

  Als een van de meest gerenommeerde en grootste acts in hun genre en misschien zelfs in de alternatievere elektronische muziek maakt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Empire State Bastard - "Stutter"

Empire State Bastard bracht pas eind maart hun debuutsingle “Harvest” uit, maar de snoeiharde metal schreeuwt jarenlange ervaring. Achter deze agressieve wervelwind…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Avenged Sevenfold - "We Love You"

Het is alweer enkele jaren geleden dat Avenged Sevenfold met Diamonds in the Rough een nieuw album op de wereld losliet. Gelukkig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.