Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Linda Lindas – “Nino”

© Sandy Kim

The Linda Lindas gingen eerder dit jaar viraal met hun video voor “Racist, Sexist Boy” waarin ze midden in de bibliotheek van Los Angeles powerakkoorden schreeuwden om racisme en vrouwenhaat aan te kaarten. De vrouwelijke punkrockgroep uit Los Angeles gooit het met “Nino” geheel over een andere boeg. Op de zelfgetitelde ep van de band uit 2020 schreef gitariste Bela Salazar reeds een lied over haar Siamese kat Monica, met “Nino” is het eindelijk aan Bela’s andere kat Nino om te schitteren op een aardig rocknummer.

Het punkkwartet The Linda Lindas geeft met “Nino” aan dat ze niet vies zijn van stevige gitaarriffs. Ondanks het feit dat ze jonge tieners zijn – het jongste lid is pas tien jaar – heeft hun muziek een duidelijk sterke, beheerste stem die ze op het nummer combineren met energieke en hartverwarmende punk. De single mag dan wel een ode zijn aan een zwarte kat, ‘Friendliest cat you’ll meet’, toch bewijzen The Linda Lindas dat ze meer punk zijn dan de rest van ons. Het nummer zal verder ook te beluisteren zijn op het aankomende album van de band in 2022.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Barno Koevoet & The Duijmschpijkers - "Fils a Papa"

Gezocht: rageroom. Barno Koevoet & the Duijmschpijkers heeft namelijk een nieuwe single uit en naar goede gewoonte mag alles er daarbij aan…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Destroy Boys - "Beg For The Torture"

Destroy Boys uit Californië bracht in 2021 het album Open Mouth, Open Heart uit. Het was een van de meer gestroomlijnde albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tusky – “Threat Level Midnight”

Het was even de vraag of Tusky nog wel met nieuwe muziek ging aankomen, nu twee van de vier bandleden hun agenda’s…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.