Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Montell Fish – “Destroy Myself Just for You”

Eén ding is zeker: de New Yorkse Montell Fish heeft in 2021 niet stilgezeten en zijn creatieve visie is niets minder dan betoverend. Met “Destroy Myself Just for You” brengt de jonge Amerikaanse artiest al zijn zesde nummer van het jaar uit. Het bevat een mengeling van gospel met weelderige soundscapes, waarmee de opkomende artiest een nieuwe generatie creatieven aanspreekt die zich werkelijk grenzeloos mogen voelen in hun mogelijkheden. “Destroy Myself Just for You” danst op de grens tussen een neerslachtige Frank Ocean en weemoedige bedroompop. 

De openingsakkoorden in “Destroy Myself Just for You” zijn breekbaar en zetten meteen de toon voor de rest van het nummer. Als getextureerde gitaarakkoorden en Montell Fish’ stem samenkomen, ontwikkelt het nummer zich al snel tot een transformerende en delicate gewaarwording. In zijn totaliteit voelt “Destroy Myself Just for You” bijna spiritueel aan, geaccentueerd door de productie van gitaartokkels die zweven in en uit het bestaan. De herhaalde regel ‘I destroy myself just for you’ echoot als een fragiele mantra door het nummer heen en geeft weer dat de jonge New Yorker hopeloos op zoek is naar een soort liefde die onvoorwaardelijk, maar evenzeer onbereikbaar is. 

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Runnner - "nye"

In 2021 bracht Runnner zijn debuut Always Repeating uit, een akoestisch plaatje waar af en toe wat geëxperimenteerd werd met productiewerk (op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Q - “Today”

Afgaande op de klok van een falsetstem, had Q Steven Marsden zomaar het liefdeskind van Frank Ocean en Luther Vandross kunnen zijn….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Montell Fish - "Exscape"

Deze zomer zag debuutalbum JAMIE het levenslicht, maar Montell Fish is nog lang niet uitverteld. De in New York residerende artiest scoort met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.