Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KA – “Schaduw” (feat. S10)

In 2018 bracht KA samen met Moeman en Josylvio Hella Cash Gang Vol. 1 uit. Een naam die niet barst van de creativiteit als je weet dat KA en Moeman onder het dak van Josylvio’s label, Hella Cash, rappen. Sindsdien ging het hard voor KA. Met zijn debuutalbum Behind The Scenes stond hij bij onze noorderburen bijvoorbeeld al op twee in de Album Top 100.

‘Geen vooruitzicht wat we morgen deden’, rapt KA en S10 ‘weet niets van morgen, alleen van vandaag’. “Schaduw” is geen vrolijk of opgewekt nummer, maar klinkt eerder pessimistisch en baadt in de sfeer van het defaitisme. Het instrumentale gedeelte is zacht en typerend voor S10. De single slaat een onverwachte brug tussen twee totaal verschillende niches van hiphop. Het nummer zal waarschijnlijk geen paragraaf in de geschiedenisboeken krijgen, maar voor nu, in donkere tijden van lockdowns en Mariah Carey die opnieuw plat gedraaid wordt, kan het er nog mee door.

KA: Instagram
S10: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

42 posts

About author
Jasper luistert, leest en schrijft.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pinkpop 2024 (Festivaldag 1): Wereldsterren van morgen

Terwijl in België het modderige Graspop Metal Meeting er al bijna een half festivalweekend op heeft zitten, opende gisteren dan ook eindelijk…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook The Kills, Pommelien Thijs, Miles Kane, Dimension en meer naar Pukkelpop 2024!

Aan een ongezien recordtempo vlogen de Pukkelpop-tickets begin deze maand de deur uit. Het mag duidelijk wezen dat het festival op de…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.