Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucky Lo – “Mary Mind”

© Benjamin Tarp

Enkele jaren geleden trok de Zweedse Lo Ersare nog met haar banjo door de straten van Kopenhagen om daar voorbijgangers te overtuigen van haar talent. Vandaag is de singer-songwriter bijna klaar om haar debuutalbum aan een breder publiek voor te stellen. Kwaliteit kreeg daarbij voorrang op een snelle uitgave. Sinds 2019 sleutelt ze immers al aan die eerste langspeler. “Heart Rhythm Synchronize” overtuigde ons er eerder dit jaar al van dat deze geduldige aanpak de juiste keuze was.

“Mary Mind” is een heerlijk voorbeeld van een nummer dat haar serieuze boodschap in een vrolijk jasje verkoopt. Lo vraagt, moe van de steeds verder smeltende sneeuw, om wat meer warmte in onze menselijke interacties te steken in plaats van in Moeder Aarde. Een terechte oproep die nog moeilijker te negeren wordt door het erg melodieuze indienummer. Van bij de eerste hoge noten neemt de zangeres ons mee op een aanstekelijke tocht die meteen een lach op ons gezicht tovert. Het refrein is dan ook nog eens van het type dat na een enkele luisterbeurt al smeekt om mee geneuried te worden.

Lucky Lo presenteert met “Mary Mind” een aanstekelijke oorwurm die ons nog nieuwsgieriger maakt naar haar debuutalbum. Supercarry komt op 25 maart uit op Tambourhinoceros.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Harpy – “Swallow“

Soms heb je van die artiesten die ineens op je radar komen en er vervolgens niet meer van af gaan. Harpy is…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Neon Golden - “Hard To Find”

Geïnspireerd door een concert van The Bony King Of Nowhere in de Vooruit dacht Gentenaar Aaren Van De Maele: dat moet ik…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "Submarine"

Het Engelse duo APRE brengt met “Submarine” een heerlijk verfrissend nummer voor tijdens deze warme dagen. Amper vijf maanden na hun mixtape…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.