Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucky Lo – “Mary Mind”

© Benjamin Tarp

Enkele jaren geleden trok de Zweedse Lo Ersare nog met haar banjo door de straten van Kopenhagen om daar voorbijgangers te overtuigen van haar talent. Vandaag is de singer-songwriter bijna klaar om haar debuutalbum aan een breder publiek voor te stellen. Kwaliteit kreeg daarbij voorrang op een snelle uitgave. Sinds 2019 sleutelt ze immers al aan die eerste langspeler. “Heart Rhythm Synchronize” overtuigde ons er eerder dit jaar al van dat deze geduldige aanpak de juiste keuze was.

“Mary Mind” is een heerlijk voorbeeld van een nummer dat haar serieuze boodschap in een vrolijk jasje verkoopt. Lo vraagt, moe van de steeds verder smeltende sneeuw, om wat meer warmte in onze menselijke interacties te steken in plaats van in Moeder Aarde. Een terechte oproep die nog moeilijker te negeren wordt door het erg melodieuze indienummer. Van bij de eerste hoge noten neemt de zangeres ons mee op een aanstekelijke tocht die meteen een lach op ons gezicht tovert. Het refrein is dan ook nog eens van het type dat na een enkele luisterbeurt al smeekt om mee geneuried te worden.

Lucky Lo presenteert met “Mary Mind” een aanstekelijke oorwurm die ons nog nieuwsgieriger maakt naar haar debuutalbum. Supercarry komt op 25 maart uit op Tambourhinoceros.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Raveena – “Junebug” (feat. JPEGMAFIA)

Wanneer de zomermaanden aanbreken, kunnen we de fleurige melodieën van Raveena zeker en vast gebruiken. De Amerikaanse popzangeres onthult op 14 juni…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luke Hemmings - "Shakes"

Dat Luke Hemmings niet enkel goed is als de frontman van 5 Seconds of Summer is, wisten we al even. In 2021…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Voidz - "Flexorcist"

Nu The Strokes weer even op een lager pitje staat — laten we hopen dat ze niet weer een pauze van zeven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.