Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Lucky Lo – “Heart Rhythm Synchronize”

De Scandinavische singer-songwriter Lo Ersare begon in de straten van Kopenhagen als straatmuzikante en studeerde later af aan het Rhythmic Music Conservatory in Denemarken. De alternatieve popmuzikante produceert al jarenlang haar eigen muziek en heeft ook een achtergrond in de folkmuziek, jazz, en improvisatie. Doorheen de jaren werkte ze samen met onder andere Padded Paws en The Art Of Escapism. Vandaag brengt ze haar eerste solosingle uit onder de naam Lucky Lo. Sinds 2019 is Lo Ersare bezig met het schrijven en het opnemen van materiaal voor haar soloalbum. Het brengt een unieke vibe die haar muziek authentiek maakt.

“Heart Rhythm Synchronize” is een rustig nummer dat je meteen aan het denken zet. Lo Ersare stopte een stukje van haar hart in “Heart Rhythm Synchronize” waarmee ze je meeneemt in een emotionele rollercoaster. De manier waarop we communiceren met anderen kan volgens haar veel beter en ze hamert op het feit dat je altijd moet zeggen wat je voelt. Het gebruik van poëzie in haar muziek zorgt voor een heel persoonlijke touch, waar ze telkens ook een boodschap in verwerkt. De Scandinavische artieste is met andere woorden op weg naar de top met haar nieuwe single.

Facebook / Instagram

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Raveena – “Junebug” (feat. JPEGMAFIA)

Wanneer de zomermaanden aanbreken, kunnen we de fleurige melodieën van Raveena zeker en vast gebruiken. De Amerikaanse popzangeres onthult op 14 juni…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luke Hemmings - "Shakes"

Dat Luke Hemmings niet enkel goed is als de frontman van 5 Seconds of Summer is, wisten we al even. In 2021…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Voidz - "Flexorcist"

Nu The Strokes weer even op een lager pitje staat — laten we hopen dat ze niet weer een pauze van zeven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.