Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Koné – “Cloud 9”

De lockdown heeft ervoor gezorgd dat heel wat jonge muzikanten meer dan ooit hun passie voor muziek gebruikten om creatief aan de slag te gaan. De 21-jarige Koné is al sinds zijn zesde helemaal geprikkeld door alles waar je op kan slaan en ontwikkelde een grote liefde voor percussie. Ook andere instrumenten zoals de basgitaar heeft hij onder de knie, dus aan muzikaal talent geen gebrek. Naast deel uit te maken van verschillende jonge bands en een gloednieuwe popact, spitst hij zich nu toe op solowerk. Een eerste single kwam daarbij uit de bus en die kan je vandaag al in première bij ons ontdekken.

“Cloud 9” is een eigen productie, waarvoor hij alle percussie zelf opnam en zo voor een zeer ritmische eerste indruk zorgt. Voor de zang kon hij rekenen op een bevriende zanger en zijn vriendin, die vooral in hun samenzang weten te schitteren. De vrolijkheid en het optimisme van dit debuut geven je een geluksgevoel doordat tropische geluiden je met je gedachten naar warmere oorden dragen. Koné laat met “Cloud 9” zien dat zijn talent als percussionist niet te onderschatten valt, want de brede waaier aan gebruikte instrumenten vloeien naadloos in elkaar over. Zorgeloze muziek in zorgeloze tijden, dat hebben we meer dan ooit nodig.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

 

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Koné - "Deeper Sound"

De jonge muzikant Koné Moerman is een echt multitalent en vond zijn liefde in de percussie. Naast drummen voor projecten zoals fantom,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.