Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaan Hantson & Aurealma – “Bloodlines”

Sinds begin 2021 rukt producer en singer-songwriter Jaan Hantson zich meer en meer los van het klassieke pianogenre. Dat was al te horen op “Blonder Days” en “Sweet Sight”. Met zijn nieuwe nummer “Bloodlines” combineert hij zijn oude, klassieke, en nieuwe, meer elektronische muziekstijlen. Op Jaans vijfde nummer, of zes als je de cover van “Lovely” meetelt, hoor je ook de engelenzang van Aurealma. Zij werkte eerder samen met zangeres An Pierlé en het zevenkoppige indietronicacollectief Ansatz Der Maschine.

Naar een titel moesten Jaan Hantson en Aurealma niet lang zoeken: ze zijn namelijk familie van elkaar en bezitten dus dezelfde muzikale genen. “Bloodlines” begint met zweverige elektronische melodieën, gevolgd door de operastem van Aurealma. Terwijl de zangeres het heeft over hoe belangrijk de familiale band is, stelt Jaan die even later eerder in vraag. Het refrein en intermezzo benadrukken in tekst en gezang hoe sterk een (familie)band al dan niet kan zijn. Of zoals de artiesten zelf zingen: ‘Bloodlines, it’s a chance to embrace’. De dromerige muziek die Jaan Hantson creëert in combinatie met zoetklinkende zang zorgt voor een geslaagd, rustgevend nummer. De twintigjarige producer lijkt steeds meer zijn eigen, unieke genre te hebben gevonden, wat we alleen maar kunnen goedkeuren.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

41 posts

About author
Altijd muziek in de oren en meestal een chipje in de hand
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaan Hantson - "Sweet Sight"

  Gentenaar Jaan Hantson heeft al behoorlijk wat nummers op zijn repertoire. Van eigen publicaties zoals “Lust” en “Blonder Days” tot een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaan Hantson - "Blonder Days"

De twintigjarige Jaan Hantson komt uit een muzikale familie en is dus geboren voor de muziek. Als kind volgde hij al pianoles,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.