Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Darla Jade – “Stories On The TV”

De naam Darla Jade doet bij velen nog niet meteen een belletje rinkelen, maar dat zal niet echt lang meer duren. De Engelse zangeres bracht nog maar net haar debuut-ep Disconnect uit, waarmee ze op een aanstekelijke manier een ideale balans wist te vinden tussen elektro- en popmuziek. Dat ging niet onopgemerkt voorbij, want ze werd al meteen opgepikt door vele liefhebbers van dat genre. Bescheiden maakte ze een Whatsappgroep aan, waarin fans in contact konden komen met elkaar, maar ook met Darla Jade zelf. Naast exclusieve videoclips en muzieknieuwtjes, kondigde ze daarin ook hoogstpersoonlijk haar nieuwe single “Stories On The TV” aan.

Al vanaf de eerste seconde kunnen we de muzikale groei van Darla horen. Haar typische popgeluid is meer verfijnd en de elektronische klanken zijn meer op elkaar afgestemd, waardoor het allemaal iets aanstekelijker aanvoelt. Dit alles in combinatie met haar zachte, maar glansrijke stem, tilt dit nummer naar een hoger niveau. Anders dan gewoonlijk leeft Darla zich ook goed uit op een elektrische gitaar, waarmee ze een verrassende kant van zichzelf laat horen. Zangeressen zoals Sigrid en Dagny zouden hier wel eens jaloers op kunnen zijn, want dit liedje bevat alle ingrediënten voor een uiterst meezingbaar Scandinavisch popnummer.

Volgens de Engelse zelf luidt “Stories On The TV” het begin van een nieuw tijdperk in. Of er daarmee ook een eerste langspeler aankomt, blijft voorlopig nog een raadsel. Slechts één ding is zeker: de naam Darla Jade zal binnenkort voor velen niet meer onbekend in de oren klinken.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.