Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sola – “You Don’t Have To Say”

Sinds haar zesde speelt Sola al klassieke piano, waarmee ze meteen de fundamenten voor haar toekomst legde. De muziek van de legendarische zangeres Nina Simone overtuigde haar uiteindelijk om verder te gaan met muziek en iets later voegde ze onder meer Massive Attack en Portishead aan haar lijst van inspiratiebronnen toe. Die mix wist ze op haar indrukwekkende debuut-ep Mami Wata in 2020 heel mooi in de verf te zetten, maar ook dit jaar wist ze al met twee singles te overtuigen.

Zowel “The Score” als “Feels Like A War” hebben een ontroerend aspect, die niet onopgemerkt aan ons voorbij ging. “You Don’t Have To Say” doet daar nog een schepje bovenop en kent een iets elektronischere insteek. De lichtjes atypische constructie aan beats in combinatie met heel etherische geluiden zorgen voor een beklijvende muzikale climax. “You Don’t Have To Say” is niet zomaar een nummer, maar een echt kunstwerk dat een beproeving is voor iedereen die alternatieve en elektronische soul bemint. Londen heeft er een serieuze parel bij.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sola - "Abide In U"

In Groot-Brittannië heb je enkele toonaangevende radio-dj’s, die als streefdoel hebben om opkomende artiesten het platform te bieden dat ze verdienen. Jamz…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.