Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Trapped Ants – “Wish You the Best”

Trapped Ants, de band van Niels Braeckmans en Alexander van Eeckhoutte, lost vier maanden na single “Bowie” een nieuw pareltje genaamd “Wish You The Best’. We zeiden het al eerder, maar waar Braeckmans wat blijft worstelen met de Engelse uitspraak, compenseert hij dat ruimschoots met een dijk van een stem.

“Wish You The Best” start met een rustig kabbelend pianootje dat bij momenten aan Elton John of Billy Joel doet denken, om al snel bombastisch open te breken. De minimalistische baslijn en de strakke percussie zijn de laatste twee bouwstenen voor een nummer dat staat als een huis. Het nummer heeft een meewarige, melancholische sfeer, die je nog het best kan vergelijken met afdruipen na een slecht afgelopen tinderdate. Hun nieuwe single klinkt als het liefdeskind van Muse en Twenty One Pilots, en of je het nu leuk vindt of niet: het refrein is een heerlijke oorwurm die nog dagen blijft nazinderen.

We kunnen alleen maar concluderen dat Trapped Ants met rasse schreden vooruitgang boekt, en elke single tot nu toe de vorige fiks oversteeg. Of het tweetal nog potten gaat breken? Daar zijn wij alvast van overtuigd!

Facebook / YouTube / Instagram / Website

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single rainbow frog biscuits - "It's All Fake Anyway"

De kans is groot dat rainbow frog biscuits een naam is die onbekend in de oren klinkt. Het alterego van Amber Louise…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single mazie - "girls just wanna have sex"

De Amerikaanse mazie, oftewel Grace Christian, maakte van de pandemie gebruik om muziek te maken. Een beetje vreemd zou je denken, aangezien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.