Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone – “One Right Now” (feat. The Weeknd)

© CPU - Nathan Dobbelaere

© CPU – Nathan Dobbelaere

De laatste jaren was er geen voorbijkomen aan Post Malone en ook de komende maanden zal je je best moeten doen om hem te ontkomen. De Amerikaanse zanger en rapper begon zijn carrière in 2015 met gigahit “White Iverson” en wat volgde was een pijlsnelle doorstart naar de top van de muziekwereld. Met ruim meer dan 25 miljard streams op al zijn albums is Post Malone een van de meeste gestreamde artiesten ooit op Spotify en de tendens is verder stijgende. Als muzikant verraste Post Malone in 2020 dan weer met een ferm bejubelde livestream waarin hij samen met een aantal bevriende artiesten Nirvana-nummers coverde en zich zo ook in de harten van de rockfans kon spelen. Op een rockplaat zullen we desondanks nog even moeten wachten, want voor zijn nieuwe “One Right Now” sloeg hij voor het eerst de handen in elkaar met een andere wereldster The Weeknd.

De laatste dagen waren er al verschillende geruchten dat er een samenwerking tussen de twee hitmachines zou verschijnen en die worden met “One Right Now” nu bevestigd. Het nummer sluit dankzij het poppy kantje wat meer aan bij nummers als “Circles”, “Goodbyes” en uiteraard “Sunflower” en klinkt eigenlijk exact zoals men zich een samenwerking tussen Post Malone en The Weeknd zou voorstellen. In het refrein horen we beide artiesten hun beste beentje voorbrengen, met als gevolg dat het redelijk snel blijft hangen en je al na het eerste refrein makkelijk kan meeneuriën. Elk van de twee artiesten neemt dan ook nog eens een strofe voor zijn rekening waardoor “One Right Now” een heel evenwichtig nummer is geworden waar zowel de ruwe vocals van Post Malone en de zeemzoete stem van The Weeknd weten te overtuigen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1727 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Weeknd - "Nothing Is Lost (You Give Me Strength)"

Er is geen enkele artiest die de popwereld momenteel zo domineert als The Weeknd. De Canadees scoort hits aan de lopende band,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SHYGIRL - "Come For Me"

De Britse SHYGIRL behoort volgens velen tot het gesloten kringetje aan artiesten die de popwereld op zijn kop zet en dat deed…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Post Malone - Twelve Carat Toothache (★★½): Op zoek naar licht

Niet veel mensen kunnen zeggen dat hun muziek meer dan 25 miljard keer is beluisterd op Spotify, maar Post Malone kan dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.