Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Forever Son – “Bone Sugar”

© Aneta Urbonaite

Forever Son is het alter ego van Jack Robbins uit Australië. Waar de man op alle vorige nummers vooral inspiratie haalde bij rustige singer-songwriters als Neil Young en Nick Drake, gaat hij nu een volledig andere weg op. Met “Bone Sugar” trekt hij namelijk de kaart van de psychedelische garagerockmuziek en het gaat hem zeker niet slecht af. De single komt van een tweede album die volgend jaar zou verschijnen.

“Bone Sugar” begint tamelijk ondeugend met een leuk gitaarlijntje dat je al snel aan T. Rex of Ty Segall doet denken. De man heeft een heel leuke stem die perfect op de melodieuze muziek lijkt te passen en zo zijn we al snel aan het swingen. Toch is er meer dan dit in het nummer, want de song blijft niet enkel swingbaar. Er komt plots een fuzzy einde waarbij de riffs helemaal worden bovengehaald en een gitaarsolo van jewelste je volledig omverblaast. Op deze manier weet Forever Son meer te brengen dan enkel een aanstekelijke groove in het begin van de song. “Bone Sugar” kan dus gezien worden als een goeie nieuwe richting en we kijken uit naar meer.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3673 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Forever Son - "How To Smile"

De singer-songwriter Jack Robbins uit Torquay, aka Forever Son, liet in 2015 voor het eerst van zich horen met zijn ep Black…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.