Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane – “See Ya When I See Ya”

©CPU – Ymke Dirikx

Tien jaar na Miles’ solodebuutalbum is z’n vierde plaat aan het popelen om de wereld in te trekken. Britse rocker Miles Kane verworf bekendheid als bandlid van The Rascals en, samen met zijn goeie kameraard Alex Turner, als leadzanger van The Last Shadow Puppets. Ook solo weet hij echter uit te pakken met doorwrochte en stoere rockdeuntjes.

“See Ya When I See Ya” is het derde nummer dat Miles Kane lanceert van de nieuwe plaat. Gewoonlijk weet Kane ons te overspoelen met de snelheid en kracht in zijn nummers, maar hier valt direct op dat het tempo een pak lager ligt. Het nummer gaat over zelfvertrouwen en sterk in je schoenen staan. Miles Kane blaast ons met “See Ya When I See Ya” niet omver, maar op een plekje in je afspeellijst heeft het nummer nog net recht. Begin 2022 verwachten we de volledige plaat en we hopen alvast dat de overige nummers blijk geven van wat meer pit en vaart.

Op 19 april 2022 treedt Miles Kane op in het Koninklijk Circus om zijn nieuwe plaat Change The Show voor te stellen!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single almost monday - "cough drops"

Toen Dawson Daugherty, Cole Clisby en Luke Fabry samen muziek wilden maken, hadden ze de naam The Mondays gekozen. Helaas voor hen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Full Flower Moon Band - "Hurt Nobody"

Met “Hurt Nobody” bouwt Full Flower Moon Band verder op de sound die ze de laatste jaren zorgvuldig hebben opgebouwd. De Australische…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Silver Tongue"

Rockster Myles Kennedy lijkt van geen ophouden te weten. Begin dit jaar verleende hij zijn stem aan het vierde studioalbum van Slash….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.