banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yade Lauren – “In De Nacht”

Yade Lauren is al een tijdje een ster in Nederland en scoorde in een mum van tijd enkele opmerkelijke streaminghits. Hoog tijd dus dat ook Vlaanderen kennis begint te maken met de Rotterdamse superster. Haar eerste album Reflecties werd bij onze Noorderburen langs alle kanten bejubeld, alleen kon ze daar door de coronapandemie op live-vlak niet de vruchten van plukken. Haar loepzuivere en glasheldere stemgeluid is zonder twijfel haar sterkste wapen en maakt van haar een unieke artieste in het Nederlandstalige taalgebied. Haar contract met Top Notch liet ze recent ontbinden en als onafhankelijke artiest is ze nu klaar voor de volgende stap. De eerste single in eigen beheer “In De Nacht” is in ieder geval een regelrecht schot in de roos.

Yade Lauren blijft zichzelf trouw op “In De Nacht” en brengt zo opnieuw een verfrissend Nederlandstalig r&b-nummer uit. De productie is zeer knap gedaan en kent tijdens de speelduur een aantal fijne veranderingen die er een leuke spanning in houden. Toch is het vooral de performance van Yade Lauren die “In De Nacht” naar een volledig ander niveau tilt. Haar gevoelvolle gezang is een genot voor het oor en brengt haar verhaal nog sterker naar voren. Dat ze af en toe een aantal Engelse woorden verwerkt in “In De Nacht” is trouwens een goede zet, omdat het het nummer nog meer catchy maakt. Benieuwd of België binnenkort ook overstag gaat voor Yade Lauren, maar met een nummer als “In De Nacht” kan dat eigenlijk enkel een kwestie van tijd zijn.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1453 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.