banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dreamer Boy – “ARE YOU LETTING GO?” (feat. BENEE)

© Adam Alonzo

De Amerikaan Zach Taylor, beter bekend als Dreamer Boy, is alweer terug met nieuw muzikaal werk. Begin dit jaar bracht hij zijn tweede album All The Ways We Are Together uit, maar stilzitten staat niet in zijn woordenboek. Ondertussen staat hij al bekend als een van de grotere namen in bedroompop. Ook met deze single toont hij hoe hij zich meester maakt van dit genre. Eind deze zomer kregen we al een smaakmaker voor zijn volgende project met “KEEP THE PACE”. Dreamer Boy bewees ons toen dat hij meer in zijn mars heeft dan enkel dromerige pop. Deze keer speelt hij het toch wat veiliger.

Voor “ARE YOU LETTING GO?” slaat hij de handen in elkaar met BENEE die we wel kennen van haar hit “Supalonely” met Gus Dapperton. Haar invloed is duidelijk te merken in de productie van het lied, want er zitten enkele elementen van haar album Hey u x in. Bobby Knepper, Dreamer Boys vaste producer, is ook terug van de partij. Hij weet ons te bekoren met tal van dromerige gitaarlijnen. In dit lied zingen Dreamer Boy en BENEE over de angst om iemand te verliezen die je graag ziet. Beiden zijn het gewoon om een romantische weg op te gaan met hun songteksten en dus is het geen verrassing dat dit duo een goeie popschijf neerzet. Op Instagram liet Zach weten dat er een countryversie bestaat van “ARE YOU LETTING GO?”. We zijn benieuwd of we die binnenkort ook te horen krijgen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yot Club - "Alive"

Yot Club is het lo-fi indieproject van Ryan Kaiser, een jonge muzikant uit Wisconsin. In januari 2019 verhuisde hij naar Mississippi om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dreamer Boy - "KEEP THE PACE"

Dreamer Boy is de belichaming van de nieuwe generatie artiesten, want het trotse lid van Gen-Z zet zich maar al te graag…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.