Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Smile – “Call My Name” (feat. Robyn)

Met haar frisse vocals zorgt Robyn zeker en vast voor een glimlach tijdens het beluisteren van het nieuwe “Call My Name”. De Zweedse leent haar stem uit aan Smile, het zijproject van muzikanten Joakim Åhlund en Björn Yttling. Die eerste werkte mee aan verschillende albums van Robyn, maar is in feite vooral bekend als frontman van Caesars, vooral bekend van “Jerk It Out”. Ook Björn Yttling is geen onbekende bij de liefhebbers van Zweedse muziek, aangezien hij deel uitmaakt van Peter Bjorn and John. Die groep wist dan weer een grote hit te scoren met “Young Folks”.

Björn Yttling en Joakim Åhlund brachten als Smile eerder al een album uit in 2012 en binnenkort krijgen we met Phantom Island een tweede langspeler. De nieuwe single is alvast veelbelovend, aangezien “Call My Name” een aanstekelijke popsong is die je helemaal vrolijk maakt. Uiterst bijzonder is het liedje niet, het is nogal voorspelbaar en er zijn al tientallen vergelijkbare liedjes, maar Robyns zangpartijen tillen het naar een hoger niveau. “Call My Name” is als een energieshot en toont aan dat je het warm water niet opnieuw moet uitvinden om met iets leuks te komen.

Phantom Island verschijnt op 19 november.

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

1210 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Forester - "Smile"

Afkomstig uit het West-Vlaamse Avelgem verscheen Forester voor het eerst op onze radar door de Sound Track voorronde in Muziekclub 4AD. Forester…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Shea Diamond - "Smile"

Shea Diamond werd geboren toen haar moeder slechts veertien jaar oud was en toen ze zelf zo oud was, liep ze weg…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Wolf Alice – Blue Weekend (★★★★): Meer dromerig, minder rockend

De Engelse rockers van Wolf Alice knokten zich zes jaar geleden een plek in de schijnwerpers met het lovend onthaalde debuut My…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.