Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Land of Talk – “Moment Feed”

Land of Talk is een Canadees project rond songschrijver Elizabeth Powell dat in 2006 het levenslicht zag. Het laatste album Indistinct Conversations dateert nog maar van 2020, maar zoals voor vele artiesten is de pandemie op een of andere manier een bron van inspiratie geweest. In het geval van Land of Talk lag de focus eerder op samen zijn en elkaar door deze speciale tijd helpen, en als nevenwerking heeft dit geleid tot een ep, Calming Night Partner, die op 12 november uitkomt. Vandaag verschijnt de eerste single van deze ep: “Moment Feed”.

“Moment Feed” duurt bijna vijf minuten, maar is voorbij voor je het beseft. Het nummer opent ruw met een energieke gitaarlijn en een repetitieve drumlijn die beide nadrukkelijk op de voorgrond liggen en de aangename stem van Powell begeleiden. Naar het einde toe vallen de gitaar en drums volledig weg wat ons achterlaat met de dromerige zang van Powell en geluiden van elektronica. Op deze manier eindigen we in hogere sferen. Uitstekende muziek om op een druiligere dag door het raam te staren of om je in je zetel met gesloten ogen mee te laten slepen.

We blijven alvast tot 12 november door de herfst wandelen met “Moment Feed” en kijken nieuwsgierig uit naar wat Land of Talk nog voor ons in petto heeft op hun aankomende ep, Calming Night Partner.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marissa Paternoster - "White Dove"

Marissa Paternoster is de frontvrouw van de rockband Screaming Females, heeft een soloproject onder de naam Noun en is daarnaast nog kunstenares….
FeaturesUitgelicht

Van tin tot goud - De jubileumplaten van oktober 2021

Ook al brengen we dagelijks verslag uit van de nieuwste muziek die we konden vinden, we verliezen de steeds groter wordende catalogus…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wallows - "I Don't Want to Talk"

Wallows, het indierocktrio uit Californië, is terug met een eerste single sinds het uitbrengen van hun ep Remote in februari 2021. Met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.