Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Land of Talk – “Moment Feed”

Land of Talk is een Canadees project rond songschrijver Elizabeth Powell dat in 2006 het levenslicht zag. Het laatste album Indistinct Conversations dateert nog maar van 2020, maar zoals voor vele artiesten is de pandemie op een of andere manier een bron van inspiratie geweest. In het geval van Land of Talk lag de focus eerder op samen zijn en elkaar door deze speciale tijd helpen, en als nevenwerking heeft dit geleid tot een ep, Calming Night Partner, die op 12 november uitkomt. Vandaag verschijnt de eerste single van deze ep: “Moment Feed”.

“Moment Feed” duurt bijna vijf minuten, maar is voorbij voor je het beseft. Het nummer opent ruw met een energieke gitaarlijn en een repetitieve drumlijn die beide nadrukkelijk op de voorgrond liggen en de aangename stem van Powell begeleiden. Naar het einde toe vallen de gitaar en drums volledig weg wat ons achterlaat met de dromerige zang van Powell en geluiden van elektronica. Op deze manier eindigen we in hogere sferen. Uitstekende muziek om op een druiligere dag door het raam te staren of om je in je zetel met gesloten ogen mee te laten slepen.

We blijven alvast tot 12 november door de herfst wandelen met “Moment Feed” en kijken nieuwsgierig uit naar wat Land of Talk nog voor ons in petto heeft op hun aankomende ep, Calming Night Partner.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

Related posts
LiveRecensies

Ways Around Festival 2024 (Dag 2): Alternatief muziekfeest

De tweede dag van het Ways Around Festival ging door in RESET. In een vorig leven was dit gebouw het hoofdkantoor van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tobias Arbo - "Recover"

In 2023 leerden we Tobias Arbo beter kennen dankzij zijn debuut-ep Powerlines. Met zachte indiefolk uitte hij zich op een gevoelige en…
AlbumsRecensies

JOHAN - The Great Vacation (★★★★): Na elke draaibeurt beter

Bij de platenmaatschappij van de Nederlandse band JOHAN werd diep gezucht als we vroegen naar de voortgang van een nieuw album. Daar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.