Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Land of Talk – “Moment Feed”

Land of Talk is een Canadees project rond songschrijver Elizabeth Powell dat in 2006 het levenslicht zag. Het laatste album Indistinct Conversations dateert nog maar van 2020, maar zoals voor vele artiesten is de pandemie op een of andere manier een bron van inspiratie geweest. In het geval van Land of Talk lag de focus eerder op samen zijn en elkaar door deze speciale tijd helpen, en als nevenwerking heeft dit geleid tot een ep, Calming Night Partner, die op 12 november uitkomt. Vandaag verschijnt de eerste single van deze ep: “Moment Feed”.

“Moment Feed” duurt bijna vijf minuten, maar is voorbij voor je het beseft. Het nummer opent ruw met een energieke gitaarlijn en een repetitieve drumlijn die beide nadrukkelijk op de voorgrond liggen en de aangename stem van Powell begeleiden. Naar het einde toe vallen de gitaar en drums volledig weg wat ons achterlaat met de dromerige zang van Powell en geluiden van elektronica. Op deze manier eindigen we in hogere sferen. Uitstekende muziek om op een druiligere dag door het raam te staren of om je in je zetel met gesloten ogen mee te laten slepen.

We blijven alvast tot 12 november door de herfst wandelen met “Moment Feed” en kijken nieuwsgierig uit naar wat Land of Talk nog voor ons in petto heeft op hun aankomende ep, Calming Night Partner.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single rainbow frog biscuits - "It's All Fake Anyway"

De kans is groot dat rainbow frog biscuits een naam is die onbekend in de oren klinkt. Het alterego van Amber Louise…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matt Corby - "Problems"

Door de ondertussen welgekende coronapandemie was het even stil langs Corby’s kant. Het tweede en laatste album van de Australische singer-songwriter dateert…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Neon Golden - “Hard To Find”

Geïnspireerd door een concert van The Bony King Of Nowhere in de Vooruit dacht Gentenaar Aaren Van De Maele: dat moet ik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.