InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Jack Vamp & The Castle of Creep – “Tidal Wave”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Er broeit de laatste tijd iets in Limburg en daar is Jack Vamp & The Castle of Creep het beste bewijs van! Het vijftal uit het Hasseltse is nog maar heel net hun neusjes komen opsteken en toch mag de band zich nu al een van de grootste beloftes in het Belgische muzieklandschap noemen. In september mochten ze reeds de main stage van Rock Herk openen en eerder in de zomer speelden ze zelfs al in het voorprogramma van Millionaire. Het brein achter de band is frontman Arthur Boussiron, die al een debuutalbum klaar zou hebben staan voor Jack Vamp & The Castle of Creep. Het vijftal wordt begeleid door Farrm, waar ze ook terecht konden voor de opnames van hun eerste single “Tidal Wave”. Het nummer gaat bij ons alvast in première voor het morgen op alle platformen te vinden is.

De eerste indruk is altijd de belangrijkste en dat lijken de heren van Jack Vamp & The Castle of Creep geweten te hebben. De band lost met “Tidal Wave” namelijk een van de beste Belgische debuten die we in lange tijd hoorden. Het originele geluid van de Limburgse band klinkt fris en heeft je voor je het goed en wel beseft al helemaal mee. De zang van aanvoerder Arthur Boussiron heeft bovendien iets intrigerend waardoor je gefascineerd blijft luisteren en dat is in België niet al te veel zangers gegeven. De energie, de dynamiek en het plezier, alles aan “Tidal Wave” klopt en doet ons vooral naar meer snakken. Van deze heren gaan we in de nabije toekomst nog heel wat moois mogen verwachten als ze op deze golf blijven verder surfen.

Op dinsdag 12 oktober kan je de band aan het werk zien op onze Showcase in Pilar, waarna ze voor het eerst op tour vertrekken. Alle data vind je hier.

Instagram / FacebookVI.BE

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2044 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Jack Vamp & The Castle of Creep @ Ancienne Belgique (AB Club): Zwoel, funk en indierock

Velen onder ons leerden Jack Vamp & The Castle of Creep kennen toen de band rond Arthur Boussiron vorig jaar De Nieuwe…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2023 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2023

Nadat we enkele weken terug al de twintig beste Belgische albums aan je voorstelden, wordt het tijd om ook de dertig beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.