Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single PinkPantheress – “I must apologise”

De opmars die PinkPantheress in enkele maanden volbracht, is haast ongezien in de muziekwereld. In juni debuteerde de Britse met het nummer “Break It Off” en enkele maanden later stevent ze af op tien (!) miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify. De muzikale TikToksensatie van 2021 samplet in haar nummers muziek uit de jaren ’90 en ’00 en omschrijft haar eigen genre als ‘new nostalgic’. Ondanks haar grote sociale aanhang en steeds groter wordende fanbase omhult PinkPantheress zich in een mysterieuze wolk en geeft ze niet al te veel van zich prijs. Wat ze dan weer wel prijs zal geven, is haar eerste mixtape To hell with you op 15 oktober. Om die release extra in de verf te zetten, werd met “I must apologise” nog een voorsmaakje de wereld ingestuurd.

“I must apologise” is een nummer dat perfect in het laantje past van haar vorige releases. Het is een korte, krachtige single die heel snel blijft hangen. Haar zachte engelenstem blijft eruit springen en is zonder twijfel het kenmerk van PinkPantheress die ook op “I must apologise” knap in scène wordt gezet. De UK Garage-geïnspireerde instrumental is een eerbetoon aan haar thuisstad Londen en maakt het undergroundgenre ook weer cool bij de jeugd. “I must apologise” is een compleet plaatje waar PinkPantheress op een originele en verfrissende manier blijft scoren.

Instagram / TikTok

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

PinkPantheress - to hell with it (★★★★): De geboorte van een fenomeen

Deze zomer debuteerde PinkPantheress met het nummer “Break it Off”. Enkele maanden later heeft ze bijna tien miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.