Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Masego – “Garden Party” (feat. Big Boi & JID)

© CPU – Bert Savels

Nog geen jaar na zijn Studying Abroad-ep krijgen we weer nieuwe muziek van de hand van Masego. Al mogen zijn fans niet echt klagen, want eerder dit jaar konden we hem al horen als feature bij Jords, Elhae en Wafia. Afgelopen zondag postte de Jamaicaanse Amerikaan al een stukje van het nieuwe nummer op zijn Twitter, waarna hij hintte naar een samenwerking met OutKasts helft Big Boi. Verrassing alom wanneer vandaag al het nieuwe “Garden Party” verscheen, waar niet enkel Big Boi langskomt, maar ook Spillage Village-lid JID.

Op “Garden Party” houdt Masego vast aan zijn heerlijk smooth stijl, waar een saxofoon zeker niet kan ontbreken. In de eerste strofes worden we door de artiest uitgenodigd op zijn tuinfeestje, waar stilstaan uit den boze is. Wanneer de introductie op z’n einde loopt, is het aan zijn medegastheren om ervoor te zorgen dat het feestje niet stilvalt. Zowel het heden (JID) als het verleden (Big Boi) van de Atlanta hiphopscene tonen dat ze heel wat in hun mars hebben op de dromerige beat. Hoewel het buiten nogal druilerig is, zorgt het drietal voor het zonnetje door je speakers.

Masego: Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 1): King Kendrick heerst

Gisteren vond de eerste dag ROLLING LOUD Rotterdam plaats sinds het WOO HAH vermoord heeft, dat vorig jaar zijn laatste levensjaar kende….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jon Batiste - "Be Who You Are (Real Magic)" (feat. J.I.D, NewJeans & Camilo)

Dat Jon Batiste een meester is in zijn vak bewijzen niet alleen de vele streams die zijn muziek steeds verzamelt, maar ook…
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Festivaldag 1): Een warme gloed

CORE Festival, de liefdesbaby van Tomorrowland en Rock Werchter, begon zaterdag aan zijn tweede editie. Ook dit jaar werd het Ossegempark aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.