banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Masego – “Garden Party” (feat. Big Boi & JID)

© CPU – Bert Savels

Nog geen jaar na zijn Studying Abroad-ep krijgen we weer nieuwe muziek van de hand van Masego. Al mogen zijn fans niet echt klagen, want eerder dit jaar konden we hem al horen als feature bij Jords, Elhae en Wafia. Afgelopen zondag postte de Jamaicaanse Amerikaan al een stukje van het nieuwe nummer op zijn Twitter, waarna hij hintte naar een samenwerking met OutKasts helft Big Boi. Verrassing alom wanneer vandaag al het nieuwe “Garden Party” verscheen, waar niet enkel Big Boi langskomt, maar ook Spillage Village-lid JID.

Op “Garden Party” houdt Masego vast aan zijn heerlijk smooth stijl, waar een saxofoon zeker niet kan ontbreken. In de eerste strofes worden we door de artiest uitgenodigd op zijn tuinfeestje, waar stilstaan uit den boze is. Wanneer de introductie op z’n einde loopt, is het aan zijn medegastheren om ervoor te zorgen dat het feestje niet stilvalt. Zowel het heden (JID) als het verleden (Big Boi) van de Atlanta hiphopscene tonen dat ze heel wat in hun mars hebben op de dromerige beat. Hoewel het buiten nogal druilerig is, zorgt het drietal voor het zonnetje door je speakers.

Masego: Facebook / Instagram / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Doja Cat - Planet Her (★★★): Consistente ruimtereis

Toen Doja Cat in 2018 op het internet doorbrak, hadden we niet op een lange carrière durven hopen. Toch zijn we nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wafia - "Wide Open" (feat. Ta-ku en Masego)

Wafia en Ta-ku zijn geen vreemden voor elkaar. De Australische zangeres en de producer kropen al voor zowel solo- als voor gezamenlijk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mick Jenkins - "Truffles"

Mick Jenkins is wat van plan in 2021. Enkele maanden geleden sloeg de in Chicago opgegroeide rapper de handen in elkaar met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.