banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder – “Don’t Let The Neighbourhood Hear”

© Josh Shinner

Het afgelopen jaar zat niet mee voor het Britse duo Oh Wonder. In 2020 brachten ze hun derde album No One Else Can Wear Your Crown uit maar die release viel helemaal in het water. De daarbij horende tour was nog maar net van start gegaan toen de stekker er alweer werd uitgetrokken. Toch zaten ze niet stil en brachten ze in de tussentijd een coronaprojectje uit genaamd Home Tapes. Ook op persoonlijk vlak zat het niet mee voor Anthony en Josephine. Door het vele thuis zitten kwamen er scheuren in hun relatie. Gelukkig hadden ze muziek om terug naar elkaar toe te groeien.

Het resultaat daarvan is 22 Break, een net niet break-up plaat waarvan we vorige week de gelijknamige single te horen kregen. Ook vandaag krijgen we met “Don’t Let The Neighbourhood Hear” een nummer in datzelfde thema te horen. Hiermee leggen ze opnieuw hun hart en ziel open en bloot. Josephine en Anthony gaan in dialoog met elkaar met als resultaat de typische Oh Wonder-klank. Een refrein vol samenzang vermengd met elektronische elementen. Daarnaast komt er ook een opvallende saxofoonsolo voorbij die zo uit het repertoire van Bon Iver kon gehaald zijn.

22 Break verschijnt op vrijdag 8 oktober. Het album telt elf nummers en gaat gepaard met een kortfilm.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oh Wonder - 22 Break (★★★½): Balans in de breuk

Londense lievelingen Josephine Vander Gucht en Anthony West beklommen in 2014 het podium als muzikale partners in crime onder de naam Oh…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder - "22 Break"

De afgelopen twee jaar waren voor heel wat bands een lastige periode en niet in het minst voor Anthony en Josephine van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder - "Don't You Worry"

Eerder dit jaar bracht Oh Wonder met No One Else Can Wear Your Crown een teleurstellend derde album uit. Het begint ernaar uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.