Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madrugada – “Dreams at Midnight”

Nee, Madrugada is geen zijproject van Eddie Vedder. De stem van zanger Sivert Høyem lijkt gewoon echt goed op Vedders stem. Het Noorse drietal bestaande uit zanger Sivert Høyem, bassist Frode Jacobsen en gitarist Robbe Burås, is al lang geen onbekende meer in de rockwereld. Met “Dreams at Midnight” brengen ze een derde nieuwe single uit na hun pauze.

“Dreams at Midnight” begint met zeer lieflijke pianotonen vergezeld van Høyems stem. Na het eerste refrein krijgt het nummer wat meer body met de toevoeging van zowel bas, gitaar en drums. “Dreams at Midnight” is echter wel geen rock pur sang zoals Madrugada ons vroeger vaak presenteerde. De nieuwe single blijft steken op ‘een braaf rockliedje’ in tegenstelling tot voorganger “Nobody Loves You Like I Do” die de luisteraar vanaf de eerste seconde meeneemt in de donkere gedachtengang van de zanger.

Al bij al is de nieuwe single van Madrugada zeker geen slecht nummer, maar een echte klepper kun je het zeker ook niet noemen. De videoclip is daarentegen een heel mooi stukje kunst. Hij werd opgenomen in Vesterålen, de streek waar de bandleden zelf vandaan komen en is een vervolg op de videoclip van “Nobody Loves You Like I Do”.

Er wordt binnenkort een nieuw album verwacht, maar daar heeft de band nog niets over gelost. We zullen dus nog even op onze honger moeten blijven zitten!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Feeder - “Wall of Silence”

De Welshe band Feeder hoeven we niet meer voor te stellen. Hun meest succesvolle periode kende de band tussen 2001 en 2008….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane - “See Ya When I See Ya”

Tien jaar na Miles’ debut solo-album, is z’n vierde plaat aan het popelen om de wereld in te trekken. Britse rocker Miles…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Saveus - "Church Full of Bad Men" & "Bloodmoney"

Saveus geldt als een van de grootste talenten in de Deense muziekscene. Martin Hedegaard won op zijn vijftiende de eerste editie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.