Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cuffed Up – “Bonnie”

© Ana Karotkaya

Begin juli was Cuffed Up trots dat ze een platencontract bij Royal Mountain Records hadden getekend. Het legde de groep uit Los Angeles alvast geen windeieren. Ondertussen mogen ze mee op tour met The Joy Formidable doorheen de Verenigde Staten en op 22 oktober presenteren ze een gloednieuwe ep met de naam Asymmetry. Daaruit konden we eerder al “Canaries” horen en nu vliegt de band verder richting “Bonnie”.

Cuffed Up brengt een mix tussen toegankelijke postpunk, zoals Interpol die wel weet te brengen, en alternatieve indie, zoals die van Death Cab For Cutie. De band werkt met twee vocals, en die combinatie klinkt perfect. Zo zorgen de dramatische vocals van zangeres Sapphire Jewell voor een breekbaar contrast met de iets meer agressieve kant van zanger Ralph Torrefranca. Samen met vettige riffs en een knallend refrein weet Cuffed Up op die manier een heerlijke show af te leveren.

Facebook / Instagram / Twitter

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cuffed Up - "Canaries"

Postpunkgeweld komt al een tijdje niet meer uitsluitend overgevaren van het Britse eiland, want ook vanuit de Amerikaanse landmassa krijgen we steeds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.