FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Graspop vult line-up aan met 117 nieuwe namen waaronder Alice Cooper, Korn, Deftones en Megadeth!

©CPU – Chris Stessens

Vier headliners (Iron Maiden, Avenged Sevenfold, Judas Priest en Aerosmith) waren er al bekend voor Graspop volgend jaar en nu wordt die line-up ferm bijgewerkt met maar liefst 117 namen. Daaronder heel wat namen die we ook vorig jaar gingen kunnen zien, maar ook een deel gloednieuwe namen. Daarbij noteren we Alice Cooper, As Everything Unfolds, Avenged Sevenfold, Beartooth, Black Label Society, British Lion, Code Orange, Ego Kill Talent, Employed To Serve, Europe, Five Finger Death Punch, Gloryhammer, Heilung, Imminence, lalma, Massive Wagons, Myles Kennedy And Company, Red Fang, Shinedown, Trash Boat, Tremonti, Ugly Kid Joe, Whitesnake en Zeal & Ardor. Van namen die gerecyleerd worden vallen onder andere Mastodon, Volbeat, Megadeth, Korn, The Dropkick Murphys en ga zo maar verder op. De volledige line-up zie je hieronder. Met 121 namen is de line-up zo goed als compleet, er volgen nog negen namen tot de XL-editie volledig afgewerkt is.

De volledige line-up tot nu toe vind je op de site, ook tickets kan je daar aanschaffen. Mensen die al een ticket hadden voor de vorige edities, kunnen die makkelijk omzetten in een nieuw ticket vanaf 11 oktober. Vanaf 2 november start de verkoop voor de rest van de mensen.

3179 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.