FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

All Eyes On Hip Hop viert vijftienjarig bestaan met Central Cee, Pa Salieu, Frenetik en meer!

Hiphopliefhebbers, spits je oren, want op 10 november gaat het eerste echte indoor hiphopfestijn in lange tijd eindelijk door. De organisatoren van All Eyes On Hip Hop vieren namelijk hun vijftienjarig bestaan met een heel groot feest in de Vooruit in Gent. Eerder maakten ze al bekend dat BBC Sound of 2021 Pa Salieu en Britse rapsensatie Central Cee hun opwachting zullen maken en daar voegen ze vandaag nog een hele lading namen aan toe. Met de Brusselse Frenetik heeft de organisatie bijvoorbeeld de hotste Franstalige hiphop van het moment kunnen strikken, maar ook L’or Du Commun zakken vanuit de hoofdstad af naar het hiphopfestijn om er hun nieuwe album Avant la nuit aan een Vlaams publiek voor te komen stellen. Ook de Nederlandstalige hiphopliefhebbers worden dit jaar op hun wenken bediend met de komst van lokaalmatador Spreej en Antwerpenaar Ramzi, die ook nog een aantal rapcollega’s zal meebrengen. Ten slotte wordt de affiche afgerond met twee veelbelovende namen uit het buitenland: de West-Londense Dreya Mac, die haar eerste ep komt voorstellen, en de uit Keulen komende Albi X, die alle grenzen van genres en stijlen sprengt in zijn muziek.

Voor meer info en tickets kan je terecht op de website van All Eyes On Hip Hop!

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Central Cee - "Entrapreneur"

Alles wat Central Cee momenteel lijkt te doen, verandert in een gigantisch groot succes. Ondanks dat hij het op vlak van releases…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI, Jung Kook & Central Cee - "TOO MUCH"

Hij is nog maar twintig en toch is The Kid LAROI verre van een onbekende. Dankzij de steun van de ondertussen overleden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.