FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

All Eyes On Hip Hop viert vijftienjarig bestaan met Central Cee, Pa Salieu, Frenetik en meer!

Hiphopliefhebbers, spits je oren, want op 10 november gaat het eerste echte indoor hiphopfestijn in lange tijd eindelijk door. De organisatoren van All Eyes On Hip Hop vieren namelijk hun vijftienjarig bestaan met een heel groot feest in de Vooruit in Gent. Eerder maakten ze al bekend dat BBC Sound of 2021 Pa Salieu en Britse rapsensatie Central Cee hun opwachting zullen maken en daar voegen ze vandaag nog een hele lading namen aan toe. Met de Brusselse Frenetik heeft de organisatie bijvoorbeeld de hotste Franstalige hiphop van het moment kunnen strikken, maar ook L’or Du Commun zakken vanuit de hoofdstad af naar het hiphopfestijn om er hun nieuwe album Avant la nuit aan een Vlaams publiek voor te komen stellen. Ook de Nederlandstalige hiphopliefhebbers worden dit jaar op hun wenken bediend met de komst van lokaalmatador Spreej en Antwerpenaar Ramzi, die ook nog een aantal rapcollega’s zal meebrengen. Ten slotte wordt de affiche afgerond met twee veelbelovende namen uit het buitenland: de West-Londense Dreya Mac, die haar eerste ep komt voorstellen, en de uit Keulen komende Albi X, die alle grenzen van genres en stijlen sprengt in zijn muziek.

Voor meer info en tickets kan je terecht op de website van All Eyes On Hip Hop!

1422 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesWedstrijden

40 jaar Democrazy: Zes tips en tickets te winnen

In 2021 bestaat muziekclub Democrazy 40 jaar. Om dat te vieren, bezet de organisatie vanaf 30 oktober elf dagen lang de stad…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pa Salieu - "Bad" (feat. Aitch)

Pa Salieu behoort tot de nieuwe generatie Britse rappers die tegenwoordig aan het roer staan in die muziekindustrie. Vorig jaar was zijn…
LiveRecensies

Couleur Café presents GATE (dag 2): De poort naar een muzikaal avontuur

Ook dit jaar geen normale editie van Couleur Café, maar de organisatie bleef niet bij de pakken zitten. Het stampte met GATE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.