FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

All Eyes On Hip Hop viert vijftienjarig bestaan met Central Cee, Pa Salieu, Frenetik en meer!

Hiphopliefhebbers, spits je oren, want op 10 november gaat het eerste echte indoor hiphopfestijn in lange tijd eindelijk door. De organisatoren van All Eyes On Hip Hop vieren namelijk hun vijftienjarig bestaan met een heel groot feest in de Vooruit in Gent. Eerder maakten ze al bekend dat BBC Sound of 2021 Pa Salieu en Britse rapsensatie Central Cee hun opwachting zullen maken en daar voegen ze vandaag nog een hele lading namen aan toe. Met de Brusselse Frenetik heeft de organisatie bijvoorbeeld de hotste Franstalige hiphop van het moment kunnen strikken, maar ook L’or Du Commun zakken vanuit de hoofdstad af naar het hiphopfestijn om er hun nieuwe album Avant la nuit aan een Vlaams publiek voor te komen stellen. Ook de Nederlandstalige hiphopliefhebbers worden dit jaar op hun wenken bediend met de komst van lokaalmatador Spreej en Antwerpenaar Ramzi, die ook nog een aantal rapcollega’s zal meebrengen. Ten slotte wordt de affiche afgerond met twee veelbelovende namen uit het buitenland: de West-Londense Dreya Mac, die haar eerste ep komt voorstellen, en de uit Keulen komende Albi X, die alle grenzen van genres en stijlen sprengt in zijn muziek.

Voor meer info en tickets kan je terecht op de website van All Eyes On Hip Hop!

1684 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
LiveRecensies

Central Cee @ Trix: Cee om te zien

Central Cee was gisteren in het land en dat met sjokvolle avond voor de boeg. Niet alleen stonden er twee uitverkochte Trix-concerten…
AlbumsRecensies

Central Cee - No More Leaks (★★★½): De States als volgende stap?

Leaks. Ze zijn vandaag de dag naar alle waarschijnlijkheid de ergste nachtmerrie van rappers. Bij de West-Londense drillrapper Central Cee gingen de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mount Kimbie - "Locked In" (feat. Maxo Kream & Pa Salieu)

Het is nog maar van begin deze maand geleden dat we vier nieuwe Mount Kimbie singles op ons bord kregen. Het producerduo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.