FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

All Eyes On Hip Hop viert vijftienjarig bestaan met Central Cee, Pa Salieu, Frenetik en meer!

Hiphopliefhebbers, spits je oren, want op 10 november gaat het eerste echte indoor hiphopfestijn in lange tijd eindelijk door. De organisatoren van All Eyes On Hip Hop vieren namelijk hun vijftienjarig bestaan met een heel groot feest in de Vooruit in Gent. Eerder maakten ze al bekend dat BBC Sound of 2021 Pa Salieu en Britse rapsensatie Central Cee hun opwachting zullen maken en daar voegen ze vandaag nog een hele lading namen aan toe. Met de Brusselse Frenetik heeft de organisatie bijvoorbeeld de hotste Franstalige hiphop van het moment kunnen strikken, maar ook L’or Du Commun zakken vanuit de hoofdstad af naar het hiphopfestijn om er hun nieuwe album Avant la nuit aan een Vlaams publiek voor te komen stellen. Ook de Nederlandstalige hiphopliefhebbers worden dit jaar op hun wenken bediend met de komst van lokaalmatador Spreej en Antwerpenaar Ramzi, die ook nog een aantal rapcollega’s zal meebrengen. Ten slotte wordt de affiche afgerond met twee veelbelovende namen uit het buitenland: de West-Londense Dreya Mac, die haar eerste ep komt voorstellen, en de uit Keulen komende Albi X, die alle grenzen van genres en stijlen sprengt in zijn muziek.

Voor meer info en tickets kan je terecht op de website van All Eyes On Hip Hop!

1548 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coely - "Run It Up" (feat. Albi X)

Coely, de koningin van de Belgische hiphop, keert vandaag terug naar haar troon. De Antwerpse heeft er een aantal rustige jaren op…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Ibeyi - Spell 31 (★★★): Eclectische verderzetting

In 2016 zaten ze samen met Zendaya aan de zijde van Beyoncé op een trap tijdens dier laatste befaamde Lemonde visual album,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ramzi -"Sterker"

Nu de Belgische hiphopscene stilaan weer op gang komt na alle problemen die de pandemie met zich meebracht, wordt ook de ‘sleeping…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.