Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Le Ren – “I Already Love You”

Le Ren is het project van de uit Montreal afkomstige Lauren Spear. Op 15 oktober brengt de zangeres haar debuutalbum Leftovers uit via Secretly Canadian en dat lijkt een prachtplaat te gaan worden. Nadat de zangeres enkele weken terug met “Dyan” een ode aan haar moeder bracht, komt ze nu met het liefdevolle “I Already Love You” dat dient voor een toekomstig kind (die er voor alle duidelijkheid nog niet zit aan te komen).

Maar toch voel je de moeder in Le Ren bij “I Already Love You” helemaal naar boven komen. De zangeres is eerlijk en brengt een breekbare ode aan een kind. De single is simpel met een zacht gitaartje en breekbare vocals, maar net daarin kruipt de sterkte. Het geheel voelt allemaal heel oprecht aan en de dromerige vocals van Spear creëren een soort van roze hemel waarbij je enkel maar hoop en liefde voelt. Wanneer het gitaartje iets dynamischer tekeer gaat, merk je toch dat er ook muzikaal wat bedacht is om de single zo goed mogelijk te laten binnenkomen. Zo komen er naar het einde toe ook wat strijkers bij om dat onbereikbare nog meer in de kijker te zetten. Le Ren weet met “I Already Love You” een prachtig nummer te maken en dat doet ons nu al uitkijken naar haar album.

Facebook / Instagram / Twitter

3390 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…
AlbumsRecensies

Le Ren - Leftovers (★★★★): Een ode aan onvoorwaardelijke liefde

Het leven van de uit Montreal afkomstige Lauren Spear liep allesbehalve vlekkeloos. Een paar jaar geleden kwam haar ex-vriend om in een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.