Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Khazali – “Better with the Devil”

Zijn naam zal misschien niet direct een belletje doen rinkelen, maar zijn stem zou je wel al eens gehoord kunnen hebben. Een aantal jaren terug werkte Khazali immers samen met het Belgische muziekproject VRWRK en beteugelde hij tijdens de optredens op onder meer Rock Werchter en Ancienne Belgique met zijn fluwele soulstem de dansbare beats. Inmiddels gaat de singer-songwriter uit Londen zijn eigen weg en bracht hij in april de eerste volume van zijn ep Going Home uit via het hippe Kitsuné Label uit Parijs. Een tweede volume lijkt in de pijplijn te staan met de release van het gloednieuwe “Better with the Devil”.

Khazali blijft in zijn soloproject het dansbare opzoeken op zijn nieuwe single “Better with the Devil”, en dat met succes. Het nummer is een zeer tactvolle en gedoseerde mix geworden van funk, disco, soul en pop waar je als luisteraar helemaal in wordt opgezogen. Dat heeft het in het bijzonder te danken aan de knappe zangprestatie van Khazali, die de poëtische songtekst echt tot leven weet te brengen. Het refrein van “Better with the Devil” is pure earcandy en krijg je na enkele luisterbeurten niet meer zo makkelijk uit je hoofd. “Better with the Devil” is een blij weerzien met Khazali, die met dit nummer wel eens opnieuw België zou kunnen veroveren!

InstagramFacebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1570 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single VRWRK – “I See”

Na de release van hun voortreffelijk album On the Outside in 2017 leek de Brusselse-Londense trio VRWRK even verdwenen. Daar hadden ze…
LiveRecensies

Glints @ De Studio: "De nacht in met verfijnde hiphop en vettige beats"

Na het voorprogramma van Warhola te hebben versierd gisterenavond, ruilde Antwerpse rapper Glints de Brusselse AB in voor De Studio in eigen…
LiveRecensies

VRWRK @ Ancienne Belgique: Propere elektrobeats

Op 13 oktober kwam de debuutplaat, On The Outside, van VRWRK uit. (Vroeger onder de naam VUURWERK). Nog geen twee weken later…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.