Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Elodie Gervaise – “IMYG”

© Lesly Lynch

De Frans-Australische zangeres Elodie Gervaise heeft er een kleine pauze op zitten. Nadat ze in 2019 de ep Brut uitbracht, was het tot nu wachten op iets nieuws. Terwijl het project toen nog een vierdelige band onder haar naam was, gaat ze anno 2021 voor een soloverhaal en brengt ze later dit jaar haar tweede ep Syzygy uit. Dat ze daarop voor een nieuwe sound kiest, horen we meteen bij de eerste single, die ze vandaag loste.

Hypnotiserende beats en zinderende synths bieden de ideale speeltuin voor Elodie Gervaise om zich heruit te vinden. Door afwisselend in het Frans en Engels te zingen, bouwt ze een fijn mysterie op dat naarmate het nummer vordert steeds aanstekelijker wordt. De bijhorende clip versterkt de waas die ze creëert en sleurt ons mee in haar spannende nieuwe verhaal. De verfijnde, nieuwe sound van Elodie Gervaise gaat haar perfect af.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1368 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.