Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bavé – “Skies”

Bavé was lange tijd van de radar verdwenen, maar keert uiteindelijk toch nog terug! De singer-songwriter uit Stockholm debuteerde in 2019 met twee nummers alvorens weer uit de schijnwerpers te treden. Achter de schermen bleef Bavé echter bezig met muziek en leefde en studeerde de Zweed in Biskops Arnö, een eiland waar heel wat Zweedse artiesten zich settelen. Het bleek een heel productieve periode te zijn, want komende vrijdag brengt Bavé zijn eerste ep In Veremouth uit. Als voorsmaakje werd “Skies” naar voor geschoven, een nummer waarin zijn unieke dromerige R&B tot in de puntjes is uitgewerkt.

Bavé heeft zijn sound de afgelopen jaren mooi laten rijpen met “Skies” als knap resultaat. In het nummer voegt de Zweed verschillende genres samen tot een verfrissend geheel waar je heerlijk op kan wegdromen. De percussie en de basgitaar zorgen voor een swingend ritme, terwijl de andere instrumenten voor de psychedelische en luchtige invulling zorgen. De zachte stem van Bavé past zeer goed binnen het gecreëerde geheel en maakt “Skies” nog net dat tikkeltje authentieker. Bavé is een fijne ontdekking waar we nog veel van verwachten in de nabije toekomst.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1395 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Vragen van "Den Beir"

Vragen van "Den Beir": Skies

Handpicking elements of rock, pop & emo in equal measure, SKIES first made their mark on the scene in late 2015. Produced…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" - 16

Zoals gewoonlijk maken we aan het eind van de week een kleine round-up met een vijftal (of zijn het er dit keer wat meer?!)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.