Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SAN ANDREAS – “Nintendo”

In Amerika is het genre hyperpop zeer sterk aan het groeien en ook rappers springen maar al te graag op die hype. Grote namen zijn Trippie Redd, Playboi Carti en Lil Uzi Vert, maar ook in België begint het genre rustig te groeien. SAN ANDREAS is daar een voorbeeld van. De jonge Gentenaar is al een aantal jaren met muziek bezig en sinds kort is zijn beroemdheid aan het groeien en mocht hij zelfs optreden op de show van Chuki Beats. Na zijn ep SAN ANDREAS ERA brengt hij nu een nieuwe single uit genaamd “Nintendo”.

“Nintendo” bevat heel veel verschillende elementen die allemaal de aandacht opeisen. De beat bevat veel toffe sounds die zorgen voor een vibe die wel past bij de titel. De raps van de Gentse rapper zijn niet van het hoogste niveau, maar toch kloppen ze en passen ze ontzettend hard samen met de beat en de vibe van het nummer. Dat is een van de sterkste punten van SAN ANDREAS, hij weet als geen ander een nummer te vullen met energie. Ondanks dat “Nintendo” van korte duur is, weet SAN ANDREAS toch een aangenaam nummer te maken.

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Rare Akuma - dirtytwominus (★★★½): Grondplan voor de underground

Rare Akuma maakt lang geen muziek meer om de beroemdste artiest te worden. Hij maakt geen muziek om een imago te boosten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.