Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single We Came As Romans – “Black Hole” (feat. Caleb Shomo)

Sinds het overlijden van zanger Kyle Pavone in 2018 heeft We Came As Romans zich beperkt tot drie releases. Met “Carry The Weight” en “From the First Note” eerden ze hun overleden vriend. Nu is het kwintet klaar om de scene te heroveren. Nadat de groep eerder dit jaar “Darkbloom” uitbracht, is het vijftal nu terug met “Black Hole”. Hierop krijgen we een klepper van een feature met Caleb Shomo, ex-zanger van Attack Attack! en huidig frontman van Beartooth.

Met “Black Hole” kaarten de Amerikanen depressie op een toegankelijke en oprechte manier aan. De single begint, net zoals “Darkbloom”, met een elektronische passage. Die passage wordt al snel achtergelaten voor pure metalcore. In een enorm aanstekelijk refrein toont zanger Dave ons voor het eerst dat ook hij de heldere vocalen aankan. Dit opgevolgd door een brutale breakdown, waarin Caleb het beste van zichzelf geeft, doet ons bijna vergeten hoe voorspelbaar de structuur van de single is. “Black Hole” brengt ons een radiovriendelijk en aanstekelijk nummer waar We Came As Romans live zeker mee zal scoren.

Facebook / Instagram Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silent Planet – “Terminal”

Wie de laatste jaren de metalcorescene volgde, heeft ongetwijfeld al van Silent Planet gehoord. De heren mixen normaal gezien religieuze verzen, uitspraken…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Every Time I Die – “Planet Shit”

In de laatste tien maanden bracht Every Time I Die reeds vijf singles uit voor hun aanstaande album Radical. Nu zijn de…
AlbumsRecensies

Fleddy Melculy - And just niks for all (★★): And just niks speciaal aan

Je weet dat je naar Fleddy Melculy luistert als een nummer dat nergens over gaat het meest diepzinnige is op de nieuwe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.