banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single VLURE – “Show Me How To Live Again”

Het gebeurt zeer zelden dat een band een dergelijke imposante debuutsingle loste als VLURE. “Shattered Faith” was een bombastische combinatie van new wave, punk, zware synths en luid gebrul, zo indrukwekkend dat je achteraf een momentje nodig had om te bekomen van de gigantische lawaaimuur die die single was. Over de nieuwe single “Show Me How To Live Again” kunnen we alvast één iets verklappen: je gaat deze keer meer dan een minuutje nodig hebben om op je positieven te komen.

“Show Me How To Live Again” toont meteen waar het op staat en is al van bij de intro groots en meedogenloos. Waar een vettige synth je eerst nog enkele seconden wakker schudt, breekt al zeer snel de hel los. De gitaren spuwen duistere, loeiharde riffs in het rond alsof hun leven ervan afhangt en worden zelfs nog versterkt door de knallende drums en galmende vocals van frontman Hamish Hutcheson. VLURE gaat opnieuw verder waar andere bands stoppen en zet op die manier een intensiteit neer die we tot voor kort niet voor mogelijk hielden. Ze treden niet in de voetsporen van andere artiesten, maar creëren simpelweg een compleet nieuwe route.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle VLURE - "Shattered Faith"

Amper een livesessie had VLURE nodig om nu al als de meest spraakmakende Schotse band bestempeld te worden. Het quintet is al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.