Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Peter McPoland – “Shit Show”

Hou Peter McPoland nauwlettend in de gaten, want hij zou zomaar even de nieuwe popsensatie kunnen worden. De Amerikaan vergaarde bekendheid op TikTok, waar hij inmiddels een half miljoen mensen weet te entertainen met zijn humor en muziek. Het platform is hij ondertussen wel ontgroeid en nu ligt zijn focus vooral op zijn muzikale carrière. Zijn eerste eigen tour van de VS, die deze herfst zal doorgaan, verkocht in enkele uren uit en wakkerde de hype rond hem alleen nog meer aan. Ook op Spotify liegen de cijfers alvast niet met bijna een miljoen maandelijkse luisteraars en enkele miljoenen streams op de teller. Met zijn nieuwste nummer “Shit Show” zal hij die getallen ongetwijfeld verder de hoogte in laten schieten.

“Shit Show” is een oorwurm van jewelste waarin zijn muzikale vaardigheden knap werden uitgespeeld. Het muzikale geraamte is niet te ingewikkeld opgebouwd en heeft een aangename energie die je als luisteraar heel snel meesleept. De strofes zitten goed in elkaar en bouwen perfect op naar het refrein dat je al na een luisterbeurt niet meer uit je hoofd krijgt. Peter McPoland maakt ook met zijn stembereik indruk op “Shit Show” en doet ons op vlak van stemkleur denken aan twenty one pilots-frontzanger Tyler Joseph. Het totaalpakket klopt op “Shit Show” en we hopen dat Peter McPoland deze trend met zijn volgende singles kan verderzetten.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2039 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #42

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.