Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Liberty – “Troye Sivan”

Foto: William Green

Het is een vaak terugkerend fenomeen: frontzangers van groepen die na een tijdje besluiten het solopad te bewandelen. Na fijne jaren bij de electrorock formatie Duné, besloot Mattias Kolstrup als Liberty verder te gaan en met succes. In zijn thuisland Denemarken wordt hij gevierd voor zijn sterke liveshows en dat succes vertaalt zich steeds meer richting het buitenland. Naast het verafgoden van rockhelden uit de jaren zeventig, put Liberty ook veel inspiratie uit de beginjaren van dit nieuwe millennium. Zijn grootste crush is echter een recenter fenomeen…

Kolstrup windt er geen doekjes om: zijn grote crush is het Australische tieneridool Troye Sivan en dat mag de rest van de wereld nu ook weten. Ondanks het wat banale thema op het eerste zicht, schuilt er in “Troye Sivan” veel meer dan een liefdesboodschap. Het gaat namelijk over het innerlijke conflict, dat soms gepaard gaat tussen religie en seksualiteit. Liberty goot er een iets euforischer klinkende melodie over, die dankzij het rijke arsenaal aan instrumenten redelijk vrolijk klinkt. Misschien wel zijn sterkste single tot nu toe!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1661 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JORAN - "Julia"

Dat er veel muzikanten in Gent vertoeven, hoeven we niet meer te zeggen. Naast de oude rotten in het vak, wonen er…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wu Qing-Feng & AURORA - "Storm"

Wat we alvast kunnen stellen over deze single is dat het een zeer unieke samenwerking is. De Noorse zangeres AURORA brak in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.