banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Liberty – “Troye Sivan”

Foto: William Green

Het is een vaak terugkerend fenomeen: frontzangers van groepen die na een tijdje besluiten het solopad te bewandelen. Na fijne jaren bij de electrorock formatie Duné, besloot Mattias Kolstrup als Liberty verder te gaan en met succes. In zijn thuisland Denemarken wordt hij gevierd voor zijn sterke liveshows en dat succes vertaalt zich steeds meer richting het buitenland. Naast het verafgoden van rockhelden uit de jaren zeventig, put Liberty ook veel inspiratie uit de beginjaren van dit nieuwe millennium. Zijn grootste crush is echter een recenter fenomeen…

Kolstrup windt er geen doekjes om: zijn grote crush is het Australische tieneridool Troye Sivan en dat mag de rest van de wereld nu ook weten. Ondanks het wat banale thema op het eerste zicht, schuilt er in “Troye Sivan” veel meer dan een liefdesboodschap. Het gaat namelijk over het innerlijke conflict, dat soms gepaard gaat tussen religie en seksualiteit. Liberty goot er een iets euforischer klinkende melodie over, die dankzij het rijke arsenaal aan instrumenten redelijk vrolijk klinkt. Misschien wel zijn sterkste single tot nu toe!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1411 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Troye Sivan - "Angel Baby"

Vorig jaar legde Troye Sivan zijn fans in de watten met In A Dream, een geweldige ep waarop hij één verhaal vertelde. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Regard - "You" (feat. Troye Sivan & Tate McRae)

De welbekende Regard is er alweer met een gloednieuwe single. De 28-jarige dj uit Kosovo kende bij ons ook al zijn succes…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep’s van 2020

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.