Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SPINN – “Outside Of The Blue”

Foto: Barnaby Fairley

In 2018 ontdekten we het toen nog debuterende viertal SPINN met hun single “After Dark“, wat toen de voorloper was van hun eerste ep. Intussen hebben ze hun debuutalbum al op de wereld losgelaten en is ook het tweede album volledig ingeblikt. Nadat ze het afgelopen weken op enkele Britse festivals konden voorstellen, zijn ze nu klaar om de titeltrack uit te brengen. Gelukkig lopen ze ook hiermee geen blauwtje.

“Outside Of The Blue” is een zeer vrolijke en hoopgevende single, ondanks dat het geschreven werd kort nadat frontman Johnny Quinn een paniekaanval kreeg. De tekst van het nummer stond binnen een halfuur op papier en centreert een gevoel van dankbaarheid. De indierock van SPINN is doorheen de jaren volwassener geworden, al zit de speelsheid er nog steeds in. “Outside Of The Blue” is het beste visitekaartje voor SPINN, want het vat de kern van deze Britse band in drie minuten perfect samen.

SPINN brengt op 5 november hun tweede lp Outside Of The Blue via Modern Sky UK uit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SPINN - "After Dark"

SPINN is een jonge, vierkoppige band uit Liverpool, die werd opgericht in 2015. Ze beschrijven hun muziek als jangly dream pop, wat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.