InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Alexandra Alden – “Not for me to say”

© Julia Van Der Molen

Alexandra Alden mixt indie, folk en popmuziek met elkaar en daarnaast verhuist ze elk jaar minstens één keer. Ze woonde zo al in Malta, Duitsland en Nederland, waar ze momenteel verblijft. In Malta (haar geboorteland) is haar naam een huishoudelijk begrip, aangezien ze na het uitbrengen van haar debuutalbum in 2018 twee jaar lang in de jury zat bij X-Factor. Met dat album heeft Alden ook in verschillende delen van Europa opgetreden en langzaamaan werkte ze aan een tweede langspeler. Elk liedje werd geschreven in een andere woonst en in juni kregen we met “Helium” een eerste veelbelovende blik op Leads to Love.

Het tweede album van Alden zal op 4 november verschijnen en de magische intro van “Not for me to say” voelt dan ook als als de herfst. De zachte stem van Alexandra Alden werkt extra betoverend en zo doet de muzikante uit Malta ons helemaal wegdromen, naar een natuurlandschap. Echt losbreken doet het lied niet, maar dat is helemaal niet erg. “Not for me to say” blijft lekker intiem en binnen haar kleine cocon neemt Alden wel alle ruimte in die ze krijgt. De nieuwe single van Alexandra Alden is een mooi staaltje werk en doet uitkijken naar haar tweede album.

Leads to Love is te beluisteren vanaf 4 november.

Facebook / Instagram

1231 posts

About author
braaf zijn hé
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.