Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Till Morninglight – “Lights Out”

‘Een Belgisch garagerock duo dat no nonsense rock-’n’-roll uit de mouw schudt’, zo luidt de officiële omschrijving van Till Morninglight. Bij een dergelijke aankondiging zal de vergelijking met Kempense trots Equal Idiots echter nooit veraf zijn. De band uit het Waasland heeft sinds 2020 een twintigtal nummers uit hun muzikale hoed getoverd waarvan er in het najaar zes zullen verschijnen op hun eerste ep. In de zoektocht naar eigenheid binnen hun sound werden ze alvast op de juiste weg gezet door DIRK.-zanger Jelle Denturck.

Met de debuutsingle “Lights Out” probeert Till Morninglight zich nu op de muzikale kaart te zetten. De opzwepende gitaarriff en dito vocals van zanger Frederik Vanhoo tijdens de intro doen je meteen zin krijgen in een stevig rockoptreden. De band kiest nadrukkelijk voor een ruwe en energieke sound zonder al te veel extra tierlantijntjes, iets wat we hoogstwaarschijnlijk ook live van hen mogen verwachten. Het nummer rockt lekker rechtdoor dankzij zijn catchy refrein en bijhorende bridge en nestelt zich al snel in je hoofd voor de rest van de dag. Een geslaagd debuut dat ons doet uitkijken naar meer!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.., Romy & HAAi - "Lights Out"

We kregen de afgelopen paar jaar al meerdere gekke, onverwachtse of gewoon coole samenwerkingen te horen door de coronacrisis, en vandaag mogen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Madeleine Mayi - "Light's Out"

Wie zich wel eens waant in de wereld van de singer-songwriters, luisterde mogelijks al een keer naar Madeleine Mayi. De jonge muzikante…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Empty Head - "Cosmic Rave"

Dat er de laatste jaren iets woekert in de alternatieve scene van Luik, is sinds het bestaan van Cocaine Piss en It…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.