Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single V.P. & TGBITW – “Brown Eyed Ballet”

V.P. & TGBITW (Viktor Puype & The Greatest Band In The World) is een zeskoppige rockband afkomstig uit de West-Vlaamse gemeente Kortemark. De groep bestaat uit zanger Viktor Puype, organist – en broer – Emiel Puype, pianist Hendrik Deneir, bassist Anthony Windels, gitarist Arne Demets en drummer Arne Stroobant. Debuutalbum Lake Louise is tot nu toe alleen maar verkrijgbaar op cd, toch plaatste de band dit jaar al verschillende nummers online. Na “Léon Hotel” en “Lake Louise” brengt V.P. & TGBITW ook “Brown Eyed Ballet” uit.

Beginnen doet de nieuwe single met een eenvoudige, maar meeslepende akoestische gitaarlijn, gevolgd door een liefdevolle bekentenis van de zanger. “Brown Eyed Ballet” gaat over verliefd worden op een danseres met mooie bruine ogen. Naast de tekst zorgt de rustgevende en dromerige melodieën ervoor dat we als luisteraar ook vlinders in onze buik krijgen voor de onbekende jongedame. Het opzwepende ritme en het feestelijk einde creëren het samenhorigheidsgevoel dat de groep in elk nummer weet te brengen.

Dankzij “Brown Eyed Ballet” zijn we alvast benieuwd naar wat de rockgroep uit Kortemark nog meer voor ons in petto heeft.

Facebook

Ontdek nog meer op onze Spotify.

33 posts

About author
Altijd muziek in de oren en meestal een chipje in de hand
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.