Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swae Lee & Jhené Aiko – “In The Dark”

De tijd van gevierde componisten die complete soundtracks schreven voor films, lijkt voorbij. Namen als Hans Zimmer, John Williams en Ennio Morricone blijven uiteraard legendarisch, maar ze moeten stilaan plaats ruimen voor een nieuw fenomeen: hits door popartiesten. Vroeger kwam dit ook al geregeld voor, maar tegenwoordig wordt haast elke blockbuster vergezeld door singles die vlot op de radio komen. Het nieuwste nummer van Swae Lee en Jhené Aiko vormt daarop geen uitzondering. “In The Dark” verschijnt namelijk op Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Marvel Studio’s eerste Aziatische superheldenfilm.

Swae Lee en Jhené Aiko hebben al ervaring met filmnummers, want Swae bracht samen met Post Malone het intussen tijdloze “Sunflower” uit voor Spider-Man: Into the Spider-Verse, terwijl Jhené onlangs Raya and the Last Dragon van muziek voorzag. Daarnaast zijn de artiesten geen onbekenden voor elkaar, want toen Swae nog viel onder Rae Sremmurd speelden ze al samen op “Sativa”. Goed nieuws: de vibes die ze toen brachten, blijven overeind op “Into The Dark”.

De herkenbare, zeemzoete stem van Swae Lee zet het nummer in gang, ondersteund door rustige synths waar je gemakkelijk op meewiegt. Jhené Aiko doet wat later exact hetzelfde, maar dan met haar eigen timbre. Wel jammer dat ze haar ook van een dikke portie autotune hebben voorzien, want Jhené klinkt het best wanneer ze puur als zichzelf klinkt. Gelukkig verdwijnt dat minpuntje wanneer Swae erbij komt en ze samen het nummer afsluiten.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings verschijnt in België op 1 september. Voor dit nummer alleen al overwegen we nog eens richting de bioscoop te trekken!

Swae Lee: Facebook / Instagram / Twitter
Jhené Aiko: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

242 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Ty Dolla $ign - Featuring Ty Dolla $ign (★★½): Goed, maar te veel

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Tyrone Griffin Jr., beter bekend als Ty Dolla $ign, leeft van singles en features. Hoewel hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ty Dolla $ign - "Be Yourself" (feat. Jhené Aiko & Mustard)

Alweer kunnen we genieten van een nieuwe single van Ty Dolla $ign, en deze keer doet de Amerikaanse singer-songwriter het samen met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swae Lee - "Dance Like No One's Watching"

Swae Lee is al een tijdje geen onbekende meer in de hiphopwereld. Samen met zijn broer Slim Jxmmi bracht hij als Rae…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.