Nieuwe singles

Nieuwe Ruby Haunt – “Skip-Tracing”

2015 was de start van een mooie traditie voor Ruby Haunt. Sindsdien bracht het duo elk jaar een album uit en daarnaast nog eens zo nu en dan een ep. De afgelopen maanden brachten ze al een hoop singles uit en op 2 september is het zover, dan verschijnt de zevende plaat van Ruby Haunt. Eerder wisten Wyatt Ininns en Victor Pakpour al aandacht te trekken met hemelse nummers als “Destroyer”, “(The Death of Ruby)” en “Jeune”. Het uit LA afkomstige muziekproject heeft zich doorheen de jaren al enkele keren heruitgevonden en zo huppelden de twee al door verschillende genres, gaande van minimalistische popmuziek en zachte dance tot dromerige indie en meer zoetigheid.

We kunnen er niet om heen dat het nieuwe “Skip-Tracing” hard lijkt op Cigarettes After Sex. Vinden we dat erg? Helemaal niet! Het is prachtig. Gewoonweg hemels. De dromerige zang van Wyatt Ininns en de zachte indiemuziek van Victor Pakpour doen alle stress uit het lichaam van de luisteraars lopen en zorgen voor totale ontspanning. Het lied is als naar een prachtige sterrenhemel kijken terwijl je gewoon helemaal verliefd wordt op die hemel en de rust die dat met zich meebrengt.

Op 2 september verschijnt watching the grass grow, het zevende album van Ruby Haunt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

817 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Ruby Haunt - Watching the Grass Grow (★★★½): De zevende zweverige planeet

Het is nacht op de nieuwe planeet van Ruby Haunt. In een grasveld lig je te genieten van de stilte terwijl je…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.