banner

FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Brutus, The Charlatans, De Jeugd Van Tegenwoordig en DIRK. op Crammerock 2021!

© CPU – Joost Van Hoey

We hebben heel lang op livemuziek in ‘normale’ omstandigheden moeten wachten, maar de afgelopen weken kwam daar door de positief evoluerende vaccinatiecijfers en de introductie van het Covid Safe Ticket verandering in. Crammerock zal hierdoor in het eerste weekend van september eindelijk weer kunnen doorgaan en pakte al uit met namen als dEUS, The Kooks, Balthazar en Zwangere Guy. Oorspronkelijk zou ook Suede naar Stekene afzakken, maar wegens privéredenen zijn ze nu genoodzaakt om hun komst af te zeggen. Gelukkig maakt de organisatie dat goed door vandaag meteen vier namen voor de zaterdag aan de line-up toe te voegen. De Britse legendes The Charlatans bekend van o.a. “The Only One I Know” en “One To Another” zullen voor een throwback naar de nineties zorgen op zaterdag 4 september. Onze noorderburen De Jeugd Van Tegenwoordig zullen diezelfde dag eveneens de tent op stelten zetten met hun resem aan hits. De Belgische topgroepen Brutus en DIRK. sluiten dan weer aan op op vrijdag 3 september.

Vooral op vrijdag 3 september is er nog veel plaats op de line-up, maar die plekken worden in de volgende weken gevuld. De tickets voor Crammerock zijn reeds helemaal uitverkocht. Voor meer info over het Covid Safe Ticket kan je terecht op hun website.

1412 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Drens - "Holy Demon"

De Duitse surfpunkband Drens brengt met “Holy Demon” hun derde single van dit jaar uit. In dit nummer legt de vierledige band…
InstagramLiveRecensies

Bruis Maastricht (Dag 3): Alles komt altijd goed

Voor de derde en laatste keer dit jaar zakten we gisteren af naar Maastricht, waar Bruis aan zijn slotdag toe was. De…
LiveRecensies

Crammerock 2021 (Dag 2): Amper tijd om stil te blijven zitten

Dag twee van Crammerock 2021 begon grijs en kil, maar het duurde niet lang alvorens de zon door de wolken brak. Ondanks…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.