Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Strand of Oaks – “Jimi & Stan”

© CPU – Kris Kellens

Strand of Oaks bevindt zich al een hele tijd in de zevende hemel, maar nu brengt hij ook een plaat uit over die bestaanssfeer. De meeste van de nummers bevinden zich in de persoonlijke hemel van Strand of Oaks, maar hij eert ook zijn persoonlijke idolen. Op “Jimi & Stan”, de tweede single van In Heaven na “Galacticana”, zingt hij over Jimi Hendrix en zijn hond Stan die samen naar concerten gaan kijken in de hemel. Een uniek nummer dat door Tim Showalter weer een geweldige schijf wordt.

Doekjes windt hij er niet om. Meteen horen we de lyrics ‘Jimi and Stan in heaven’ en we zijn meteen verkocht door de eerlijkheid van de song. Dat Showalter altijd een aangename peer is, kan hij ook in zijn muziek naar voor brengen. Met een leuke piano, een krachtige stem en een fijn, dromerig gitaartje kan deze “Jimi & Stan” bij de betere nummers van The War On Drugs horen. Bij het refrein breekt de song volledig open en na één keer luisteren kan je de single helemaal meezingen en is je hart zo warm als een versgebakken koekje. Een prachtig nummer alweer, dat ons doet uitkijken naar 1 oktober wanneer zijn nieuwe plaat verschijnt.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3412 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

HEAR HEAR! 2022: Een hete ontmoeting

De eerste editie van HEAR HEAR! had ook meteen HOT HOT! kunnen heten, want het was puffen en zweten tot de laatste…
InstagramLiveRecensies

Strand of Oaks @ De Roma: Verrijzenis van de rock-‘n-roll Jezus

De band tussen Strand of Oaks en België is er eentje als een café dat heeft met bier: ze kunnen niet zonder…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.