Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Taylor Janzen – “Push It Down”

© Adam Kelly

Wanneer je geen blijf weet met opgekropte gevoelens, vorm je die om tot liedjes. Dat is althans wat Taylor Janzen begon te doen, aangezien ze tijdens haar jeugd niet aangemoedigd werd om over haar emoties te praten. Zo kwam de Canadese singer-songwriter op 18-jarige leeftijd met haar eerste single “The Waiting Room”, gevolgd door debuut-ep Interpersonal. Een van de songs bleef niet onopgemerkt: de New York Times was lovend over de eenvoud en openheid van “Stations”. Een jaar later zag haar tweede ep, Shouting Matches, het levenslicht.

Dat ze niet kon spreken over hoe ze zich voelde, maakt dat haar liedjes nu heel openhartig zijn. Dat is in “Push It Down” opnieuw het geval. Janzen heeft het over zaken die onderdrukt worden, maar uiteindelijk toch boven water komen. De eerlijke tekst contrasteert met de vrolijkheid van het popnummer, al horen we tijdens het refrein ook een zeker verdriet in haar stem.

Dit najaar speelt Taylor Janzen in de Verenigde Staten in het voorprogramma van X Ambassadors, maar een passage langs Europa staat voorlopig helaas nog niet op de planning.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

BETWEEN FRIENDS - garage sale (★★★): Elektronische heruitvinding

Een van de dingen waar die Covid-lockdowns wél goed voor waren, was de heropleving van bedroompop. Artiesten konden niet langer in de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lo Moon – I Wish You Way More Than Luck (★★★): Existentiële reis

Aan het begin van deze tot nu toe druiligere lente, zorgt pscyhpopband Lo Moon voor wat verfrissing met I Wish You Way…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single bar italia - "Jelsy"

bar italia bezorgt de alternatieve scene de laatste jaren een frisse versie van alternatieve rock. De nummers van de band dagen de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.