Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hēir – “Nobody wants me” (feat. Fudasca)

Dat er in Italië meer artiesten rondlopen dan een inmiddels welbekende rockband die tegen een recordtempo de wereld verovert, lijken we al eens te vergeten. Gelukkig worden we af en toe met de neus op de feiten gedrukt, zo ook door de Italiaans-Russische Patricia Manfield, ofwel Hēir. De singer-songwriter, die tevens ook stevig bouwt aan een modellencarrière, is een van de weinige artiesten die er Engelstalige liedjes maakt, en daarmee valt ze meteen op. Voor haar nieuwste single “Nobody wants me” werkte de zangeres samen met lofi-producer en songwriter Fudasca.

“Nobody wants me” is een gezellig liedje dat ons doorheen regenachtige dagen sleurt, zonder ons in slaap te wiegen. Een verleidelijke activiteit waaraan we toch proberen te weerstaan omwille van de maatschappelijke druk tot productiviteit. Over de ontspannen, serene productie weerklinkt de zoete stem van Manfield, maar wie even beter luistert, ontdekt al gauw dat dit allesbehalve een oppervlakkige popsong is. “Nobody wants me” gaat over hoe iedereen het leven wil zoals we het op sociale media maar al te graag voorstellen: iedereen is aanwezig voor het feestje, maar eenmaal er opgeruimd moet worden, verdwijnen de gasten een voor een. Het luchtige liedje krijgt zo een ietwat sombere ondertoon, wat het geheel meteen een stuk interessanter maakt.

Hēir: Instagram
Fudasca: Instagram / Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

663 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hēir - "Rewind"

In de modewereld is Patricia Manfield al een grote naam. Invloedrijke magazines als Vogue Italia, Numéro of PAPER Magazine zijn al een…
Vragen van "Den Beir"

Vragen van "Den Beir": Kileco

Kileco is a 21 year old producer, based in Leeds, UK. Taking influence from both the old and new, acoustic and electronic,…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 7 - 13 december

Het einde van het jaar nadert en dat is duidelijk in de clipjes deze week. Het waren er een pak minder maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.