Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single TOKiMONSTA – “Naked” (feat. Channel Tres)

Als er twee artiesten zijn die zwoele beats en sensualiteit ademen, dan zijn het wel dj en producer TOKiMONSTA en Westcoasthouse-ambassadeur Channel Tres. Die laatste weet met zijn zware bromstem op elk nummer en samenwerking automatisch voor een serieuze temperatuurstijging te zorgen. Met een titel als “Naked” lijkt de samenwerking ook echt een gloeiend hete brok te worden. Het resultaat is ook effectief sensueel dansbaar, maar zorgt jammer genoeg toch voor een kleine bittere nasmaak.

De single start sterk met een opzwepende baslijn en het gekende gebrom van Tres, die er meteen de gewenste pit in brengen. Het krijgt al snel gezelschap van een simpele gitaartokkel die verder bouwt op dezelfde zwoele melodie. In het refrein worden we dan toch plots verrast met euforische discoviolen, die ons meer richting de typische Jungle-sound brengen. Die euforie is trouwens van kortere duur, want al snel lijkt het alsof er verschillende instrumenten en melodieën over en door elkaar heen spelen, die nooit echt blenden maar elkaar eerder in de weg zitten. Ook het gitaarriedeltje van het begin zet zich hier al kabbelend voort en stuurt nu al eerder op het verveelde af. De intentie zat duidelijk goed, maar het resultaat is misschien toch iets te veel van het goede.

Wat een ideale combinatie had moeten worden van donkere sensualiteit en disco-euforie, strandt hier eerder in een ietwat chaotische house track. Volgende keer meer kans op verzoening?

TOKiMONSTA: FacebookInstagram

Channel Tres: Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Polo & Pan - "Tunnel" (feat. Channel Tres)

De Parijzenaars Paul Armand Delille en Alex Pan maken als Polo & Pan toffe electrobeats die telkens een zomers gevoel naar boven…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Channel Tres - "Skate Depot"

Channel Tres is een fenomeen binnen het deephousegenre en ver daarbuiten. De artiest uit Compton herenigt namelijk de Chicagohouse met de typische…
AlbumsRecensies

Disclosure - ENERGY (★★★): Net iets te weinig energie

  De broertjes Lawrence waren aan het begin van vorig decennium niet weg te denken uit de hitlijsten, waarbij ze housemuziek verzoenden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.