Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single TOKiMONSTA – “Naked” (feat. Channel Tres)

Als er twee artiesten zijn die zwoele beats en sensualiteit ademen, dan zijn het wel dj en producer TOKiMONSTA en Westcoasthouse-ambassadeur Channel Tres. Die laatste weet met zijn zware bromstem op elk nummer en samenwerking automatisch voor een serieuze temperatuurstijging te zorgen. Met een titel als “Naked” lijkt de samenwerking ook echt een gloeiend hete brok te worden. Het resultaat is ook effectief sensueel dansbaar, maar zorgt jammer genoeg toch voor een kleine bittere nasmaak.

De single start sterk met een opzwepende baslijn en het gekende gebrom van Tres, die er meteen de gewenste pit in brengen. Het krijgt al snel gezelschap van een simpele gitaartokkel die verder bouwt op dezelfde zwoele melodie. In het refrein worden we dan toch plots verrast met euforische discoviolen, die ons meer richting de typische Jungle-sound brengen. Die euforie is trouwens van kortere duur, want al snel lijkt het alsof er verschillende instrumenten en melodieën over en door elkaar heen spelen, die nooit echt blenden maar elkaar eerder in de weg zitten. Ook het gitaarriedeltje van het begin zet zich hier al kabbelend voort en stuurt nu al eerder op het verveelde af. De intentie zat duidelijk goed, maar het resultaat is misschien toch iets te veel van het goede.

Wat een ideale combinatie had moeten worden van donkere sensualiteit en disco-euforie, strandt hier eerder in een ietwat chaotische house track. Volgende keer meer kans op verzoening?

TOKiMONSTA: FacebookInstagram

Channel Tres: Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Channel Tres - "Walked In The Room"

Mister Sexy Black Timerblake is hier weer. Zijn laatste ep Real Cultural Shit was daar een uitstekend voorbeeld van en dit mochten we…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jungle - Volcano (★★★): Same old lava

Waar Jungle in zijn begindagen baadde in mysterie, straalt de band rond Tom McFarland en Josh Lloyd nu vooral muzikale zonnestraaltjes uit….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle - "I've Been In Love" (feat. Channel Tres)

Nu de temperaturen al enige tijd ongekende hoogtes verkennen, zorgt muziek vaker wel dan niet voor de nodige afkoeling. Een band die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.